Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka pro Slavkov


13

Hlavnice vedla o dvě branky po dvaceti minutách. Slavkov dokázal do poločasu skóre vyrovnat. Ve druhé části dal Slavkov o jednu branku více než Hlavnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Slavkov doma přivítal mužstvo z Hlavnice. Po čtyřech minutách se hosté ujali vedení, když se po centru ze strany prosadil Lodňánek, který nedal brankáři Steinerovi žádnou šanci – 0:1. V 8. minutě mohl vyrovnat Borunský, který si ale balon špatně zpracoval a nedokázal zakončit. V 18. minutě udělala domácí obrana minelu ve středu hřiště, míče se zmocnil Lodňánek a zakončil své sólo – 0:2. Po půlhodině hry vystřelil Žilka z hranice šestnáctky a Filip Štýbar tečoval jeho střelu do sítě – 1:2. Hlavnice pak mohla opět odskočit na dvoubrankový rozdíl, ale Pasterňák střílel v dobré pozici vedle branky. Za pět minut zatáhnul míč po straně Borunský, který jej předložil jak na zlatém podnose Nikolu Štýbarovi, který uklidil míč do prázdné branky – 2:2. V závěru poločasu ještě stříleli nepřesně Ochrana s Lodňánkem. Ve 45. minutě byl faulován při samostatném nájezdu Filip Štýbar, domácí se dožadovala červené karty, ale rozhodčí hostujícího hráče nevyloučil. 

Slavkov dal o jednu branku navíc

V úvodní čtvrthodině druhého poločasu padly tři branky. Deset minut po pauze si na rohový kop Kostery nejvýše vyskočil Nikola Štýbar a byl nekompromisní – 3:2. V 58. minutě se rohový kop Lodňánka odrazil ke Grygarovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:3. Po hodině hry provedl Borunský rychlý výpad do hostující obrany a nahrál před branku Nikolovi Štýbarovi, jenž zkompletoval hattrick – 4:3. V závěrečné půlhodině hry se domácí dostali do šance Kuncem, ale ten přestřelil těsně branku. Hlavnice nepřesně mířila Kavánem a Pasterňákem. Skóre se tak už neměnilo a domácí se připsali první premiérovou výhru v tomto soutěžním ročníku.

 

Slavkov jede v příštím kole do Jakartovic. Hlavnice doma přivítá Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Do hlav jsme si dali, že dneska pro nás neexistovalo nic jiného než tři body v plné sestavě, bohužel nás soupeř hned v 3. minutě potrestal zbytečným gólem. Potom jsme dostali druhý, ale herně jsme paradoxně byli lepším týmem, takže důležité bylo zvednout hlavy, což se nám podařilo a do konce poločasu jsme dokázali srovnat. Druhý poločas byl bojový, fotbalově jsme byli lepším týmem, soupeř hrozil hodně dlouhými balony. Jsme rádi, že jsme to zvládli a do dalších zápasu se nám bude snad lépe dýchat.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Dvacet minut jsme byli lepším týmem a vedli jsme do dvě branky. Pak jsme dostali hloupý gól. Domácí se chytli a vyrovnali. Ve druhém poločase to bylo kdo s koho, a domácí bohužel dali o jednu branku navíc. Remíza by tomu slušela daleko více.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - M. Kostera [-] , K. Kurka [-] , D. Slavík [-] (91. T. Rubý [-] ) , R. Klement [-] - A. Žilka [-] (68. O. Marek [-] ) , L. Kunc [-] (74. D. Vícha [-] ) , J. Borunský [-] , F. Štýbar [-] , J. Quis [-] (46. A. Honka [-] ) - N. Štýbar [-] (64. D. Pavelek [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Kirschner [-] , P. Čunta [-] , P. Haas [-] (46. M. Grygar [-] ) , L. Lodňánek [-] , Z. Vrána [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] , D. Ochrana [-] (71. P. Jaksch [-] )

ŽK: 82. D. Slavík - 11. Z. Vrána , 41. L. Kirschner , 47. L. Lodňánek , 69. P. Čunta , 78. M. Grygar .
Hráči zápasu: N. Štýbar - L. Lodňánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - MEIER Milan, DAVID Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Damir Šehovič
Tip experta: výhra domácích

Velice zajímavě složený kádr v podání mužstva ze Slavkova, kteří hrají koukatelny fotbal si na domácím hřišti poradi s hostujícím mužstvem z Hlavnice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích