D. Ochrana 38.
D. Kosmál 56. (vl.)
M. Grygar 64.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice doma porazila Životice


Branky


38. D. Ochrana , 56. D. Kosmál (vl.) , 64. M. Grygar - 75. P. Dušek
15

Hlavnice po půlce vedla o jednu branku. Ve druhém poločase navýšila skóre o další dvě branky. Životice jen snížily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Hlavnice přivítala ve svém druhém domácím zápase mužstvo z Dolních Životic. V úvodní čtvrthodině se obě mužstva oťukávala a nic výrazného se na hřišti nestalo. Pak se domácí dostali do dvou šancí. Nejdříve v ní byl Pasterňák, a po něm Ochrana. Dolní Životice na druhé straně nastřelily po tvrdé střele Procházky tyčku domácí branky. Pak Životice byly aktivnější a hrozily střelami Leiferta a Procházky. Hlavnice se dostala do vedení sedm minut před koncem prvního poločasu, když po centru Lodňánka nekompromisně z voleje napálil nekompromisně míč do hostující sítě z voleje Ochrana – 1:0. Poločas tak vyzněl jednobrankovým náskoekm domácí družiny. 

Hlavnice výhru navýšila

Ve druhé části převzala taktovku domácí družina, a v 56. minutě odcentroval míč do vápna Ochrana, kde si v souboji s Jakschem poslal balon nešťastně do vlastní brány Kosmál – 2:0. Další branku přidala Hlavnice za osm minut, když se dvacet metrů před brankou zmocnil míče Grygar a nechytatelně jej napálil do hostující brány – 3:0. Hlavnice pak zazdila další příležitos Pasterňákem. Dolní Životice zaznamenaly čestný úspěch čtvrthodinu před koncem, když rohový kop Marety propadl k Duškovi, který míč ve skrumáži poslal pod břevno – 3:1. V poslední čtvrthodině si už domácí tři body zkušeně pohlídali.

 

Hlavnice jede příští kolo do Slavkova. Dolní Životice budou hostit Jakartovice.

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V úvodu to byla taková oťukávaná, a pak dal soupeř tyčku, a my jsme nedali dvě šance. Před koncem poločasu jsme se dostali do vedení. Ve druhé části jsme převzali otěže zápasu a zaslouženě jsme skóre navýšili a vyhráli jsme.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase jsme hráli poměrně dobře, byli jsme lepší, ale nedokázali jsme dát branku a navíc jsme inkasovali těsně před půli. Ve druhém části jsme přestali hrát, místo toho, aby jsme pokračovali ve výkonu z první půle. Bohužel kluci dostanou branku, a mají hlavay dole.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Jaksch [-] (85. F. Tietz [-] ) , J. Steyer [-] , M. Grygar [-] (68. D. Liška [-] ) , L. Lodňánek [-] (68. D. Lukáš [-] ) , Z. Vrána [-] , J. Kaván [-] (79. I. Zemek [-] ) , O. Pasterňák [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] , D. Ochrana [-]

FK Dolní Životice
J. Otipka [-] - T. Štrbík [-] (56. A. Košárek [-] ) , F. Elbl [-] (68. S. Krajčír [-] ) , J. Leifert [-] , M. Tengler [-] , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] (78. V. Palyza [-] ) , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , P. Pohaněl [-]

ŽK: 39. M. Grygar , 88. O. Haas , 89. D. Ochrana - 44. J. Leifert , 89. M. Procházka .
Hráči zápasu: D. Ochrana - J. Leifert .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - NEVŘELA Jan, ČELŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Drápal
Tip experta: výhra domácích

Hlavnice bude chtít na domácím hřišti získat všechny 3 body, ale trápící se Životice umí v derby překvapit. Tipuji výhru Hlavnice 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích