Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice vyrovnaly pět minut před koncem a remizovaly s Litultovicemi


Branky


15

Na konci poločasu se hosté dvakrát ujali vedení. Žimrovice vyrovnaly až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Žimrovice ve svém dalším domácím zápase hostily mužstvo z Litultovic. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie. Po deseti minutách propadl rohovýn kop domácích na Nováka, který ale střelou zatřásl pouze břevnem hostující branky. Za pět minut pak šel z boku na brankáře Toporčáka Schauer mladší, ale střílel nad branku. Litultovice reagovaly střelou Adamčíka zpoza šestnáctky, která skončila na tyčce. Branky začaly padat až těsně před koncem prvního poločasu. Nejdříve se po rohovém kopu Steuera prosadil hlavou litultovický Štavík – 0:1. Pět minut před poločasem se podařilo domácím srovnat krok, když se centr do šestnáctky odrazil k Režnarovi, který jej z osmi metrů dorazil do branky – 1:1. Litultovice ale za pár okamžiků znovu vedly, když se po nahrávce Doležela Adamčík natlačil k vápnu a míč předložil kapitánu Šromovi, který jej zavěsil do sítě – 1:2. V závěru poločasu mohli domácí srovnat, ale nahrávku Paláčka poslal do tyčky Hrbáč.

Žimrovice vyrovnaly

Úvod druhého poločasu patřil hostující družině, která spálila dvě velké šance. Obě měl na kopačkách Šrom. Tomu se dokonce podařilo dopravit balon do sítě, ale rozhodčí odmával ofsajd. V 62. minutě pak David Hertel obešel dva hráče, ale jeho střela skončila těsně vedle. Dvacet minut před koncem vychytal Fajkuse gólman Toporčák. Litultovicím se dlouho dařilo těsný náskok držet. Domácí vyrovnali až pět minut před koncem, když dlouhý centr Lukáše Škrobánka z půlky hřiště propadl až k Pavlovi Škrobánkovi, který poslal míč kolem Toporčáka do brány – 2:2. V samotném závěru mohl po nahrávce Režnara strhnout výhru na stranu domácích Lukáš Škrobánekm jehož pokus Toporčák vyškrábl zpod břevna. 

 

Žimrovice jedou příští kolo do Bohuslavic. Litultovice budou hostit Kozmice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Myslím si, že remíza zápasu sluší. My jsme měli šance, oni měli šance. My jsme dali břevno a tyčku, oni tyčku. Zápas byl vyrovnaný.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Kluci bojovali, někteří i na úkor svého zdraví, hra se hodně zlepšila. Ovšem když opory v rozhodujících chvílích nepodpoří, je to těžké. Hloupé branky jsme nedali a bohužel také dostali.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - P. Novák [-] , D. Hertel [-] (87. A. Dušek [-] ) , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , M. Režnar [-] , J. Schauer [-] , J. Hertel [-] , P. Škrobánek [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - A. Džemla [-] (77. M. Hopp [-] ) , M. Drápal [-] , L. Včelka [-] (57. S. Konečný [-] ) , A. Vaculík [-] , T. Steuer [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , O. Adamčík [-] , J. Šrom [-]

ŽK: 14. L. Fajkus - 5. P. Fiala , 20. Š. Šťavík , 44. A. Džemla , 82. S. Konečný .
Hráči zápasu: M. Režnar - O. Adamčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - LAGAN Vojtěch, LAGAN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Drápal
Tip experta: výhra hostů

Po posledních dvou nezdarech chceme opět vyhrát. Proti domácím to ale nebude nic jednoduchého, ale věřím, že vyhrajeme o jeden gól. 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích