0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice v sezóně poprvé vyhrály


Branky


15

Vávrovice daly v každém z poločasů po jedne brance a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Kozmice ve svém prvním domácím zápase přivítaly družstvo z Vávrovic. To přijelo do Kozmic v improvizované sestavě, když jim chyběl Mrusek, Václav Pchálek a brankář Tesař, kterého musel v bráně zastoupit Schoppik. Přesto hned ve druhé minutě se dostával z boku do zakončení Martin Klein, ale jeho střela zacinkala na tyčku domácí branky. Po čtvrthodině hry pak vysunul hostující Levák rychlíka Chryczyka, který levou nohou otevřel skóre zápasu – 0:1. Domácí pak změnili rozestvěni a mohli ve 20. minutě vyrovnat, když se Galdia prosmýkl přes obránce a zatřásl hostujícím břevnem. Za pět minut pak střelu Tesky zachytil brankář Schoppik. Ve 35. minutě se domácí hodně zlobili, protože po souboji Gaie v pokutovém území signalizovali penaltu, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Za minutu poslal Daniel Klein do brejku Chryczyka, který přeloboval brankáře Lýka i s brankou. 

Vávrovice skóre navýšily

Ve druhé části sice domácí prostřídali, ale vůbec se jim nedařilo. Dostali se snad jen ke dvěm nepřesným střelám. Vázla jim kombinace, a Vávrovice si v poklidu svůj těsný náskok kontrolovaly. V 56. minutě vydláždil Chryczyk českou uličku pro Jana Lichovníka, jenž poslal míč podél brankáře těsně vedle. Definitivní pojistku přidaly Vávrovice čtvrthodinu před koncem zápasu, když Chryczyk poslal míč do běhu Filipu Šenkovi, který obstřelil brankáře Lýka – 0:2. V závěru zápasu si už hosté taktickým výkonem výhru pohlídali. 

 

Kozmice v příštím kole jedou do Litultovic. Vávrovice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Zkoušeli jsme nové rozestavění 3-5-2, a doufali, že by to mhlo mít úspěch. Po první brance jsme se brítili k původnímu rozestavění 4-4-2. V prvním poločase jsme se dostali do dvou zakončení, ale to nám nevyšlo. Ve druhém poločase jsme prostřídali, ale hráli jsme ještě hůř. Nebyli jsme schopni si nahrát, nic vyprodukovat, prohrávali jsme osobní souboje. Měli jsme jen dvě střely na branku, a dostali jsme druhý gól. Soupeř byl lepší, a zaslouženě vyhrál.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Jeli jsme v oslabené sestavě, bez Mruska, Vaška Pchálka a brankáře Tesaře. V zápase jsme ale byli lepším týmem, řekl bych 70 ku 30, a zaslouženě si vezeme tři body.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - T. Teska [-] , T. Gai [-] , J. Galdia [-] , J. Toman [-] , D. Hruška [-] (85. O. Šrámek [-] ) , D. Hurina [-] (46. J. Mlýnek [-] ) , R. Paluv [-] , A. Dihel [-] (46. A. Miketta [-] ) , Z. Šmalec [-] , J. Holeček [-] (74. M. Guřan [-] )

FK NOVA Vávrovice
M. Schoppik [-] - T. Šenk [-] , O. Levák [-] , O. Halátek [-] , D. Klein [-] - M. Klein [-] (70. F. Šenk [-] ) , J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-] , J. Pchálek [-] (81. M. Zygula [-] ) - J. Lichovník [-] , T. Štencel [-]

Hráči zápasu: J. Holeček - M. Schoppik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - PRASEK Beno, RICHLÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Drápal
Tip experta: výhra hostů

Po třech remízách budou chtít hosté získat všechny body a na hřišti nováčka z Kozmic vyhrají 1:3.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích