Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice vyfasovaly osmičku od Štítiny


Branky


14

Štítina po prvním poločase vedla o dvě branky. Ve druhém pak přidala dalších šest a výsledkem je její vysoká výhra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Dolní Životice ve svém pravidelném nedělním čase přivítaly dosud neporaženou Štítinu. Po pěti minutách, kdy se oba týmy oťukávaly, začala Štítina pomalu přebírat taktovku zápasu. Do třicáté minuty dokázala domácí družina odolávat hostujícím výpadům. Šance zahodili Marek Vitásek a Sakmar. Po půlhodině hry si navedl míč do středu Sakmar a po zemi k pravé tyči poprvé rozvlnil domácí síť – 0:1. Za osm minut po přesné nahrávce Grigarčíka utekl po pravé straně Vala a prostřelil brankáře Otipku podruhé – 0:2. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením hostů.

Štítina vedení navýšila

Ve druhém poločase pak už Štítina jednoznačně dominovala a skóre pozvolna narostlo až na hrozivý osmibrankový rozdíl. Domácí v druhém poločase vystřelili pouze Leifertem. Byla to jejich jediná střela na branku za celý zápas. Hned po přestávce po centru Grigarčíka nekompromisně poslal balon do sítě hlavou Majewski – 0:3. V 57. minutě vystřeli z dvaceti pěti metrů Těžký a míč zapadl doprostřed brány pod břevno – 0:4. Za deset minut získal na vlastní půlce míč Dřizgevič, který prokličkoval přes domácí hráče a zkušeně zavěsil k tyči – 0:5. Deset minut před koncem zprava předložil míč Vala jak na zlatém podnose Bartuskovi, který už měl snadnou práci – 0:6. V 84. minutě vyslal Grigarčík do nájezdu Valu, který si kličkou položil brankáře Otipku a poslal míč do prázdné branky – 0:7. V samotném závěru šel zleva zcela sám Bartusek, udělal si kličku do středu a nechytatelně poslal míč do branky – 0:8.

 

Dolní životice jedou příští kolo do Hlavnice. Štítina bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Dvacet až dvacet pět minut byl zápas docela vyrovnaný, pak už se projevily zkušenosti Štítiny. Byla lepší po všech stránkách, a není co dodat. Před soupeřovým výkonem klobouček dolů. Co se mi nelíbilo byl pan rozhodčí, který se choval povýšeně.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byl to od nás dobrý výkon. Kluci mohli dát branek o hodně více, potože spálili hodně šancí. Dnes se to super sešlo a poskládalo. Zhruba od páté minuty jsme dominovali a jednoznačně jsme vyhráli.



Sestavy


FK Dolní Životice
J. Otipka [-] - J. Leifert [-] , J. Tengler [-] (68. S. Krajčír [-] ) , M. Tengler [-] , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] (72. V. Palyza [-] ) , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] (46. T. Štrbík [-] ) , L. Štrbík [-] (46. F. Elbl [-] ) , P. Pohaněl [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Těžký [-] , M. Sakmar [-] (72. O. Kurka [-] ) , A. Bartusek [-] , V. Trušina [-] , D. Vala [-] , P. Dřizgevič [-] , R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , M. Vitásek [-]

ŽK: 47. M. Procházka , 52. P. Dušek - 33. D. Vala , 44. A. Bartusek , 53. P. Dřizgevič .
Hráči zápasu: T. Těžký , V. Trušina , A. Bartusek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - WYSOGLAD Ondřej, HOPP Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra hostů

Štítina zvládla první dvě utkání na výbornou, zatímco Dolní Životice se zatím trápí. Utkání skončí výsledkem 0:3 ve prospěch hostů.

Tip: výhra hostů