Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová dala osmičku Litultovicím


16

Březová po poločase vedla o tři branky a ve druhém svou výhru ještě navýšila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o tři branky

Březová se doma utkala s týmem z Litultovic. Opět můžeme mluvit o zajimavosti cv tom, že v brankách obou týmů chytal Daniel Böhm. Zápas tentokrát vyšel lépe tomu březovskému. Domácí začali jako hodně z ostra a po necelých dvaceti minutách už vedli o dvě branky. Litultovice načal už po třech minutách Martin Šuhajík, který po sklepnutí Chlebíka pokořil brankáře Böhma – 1:0. V 18. minutě dokázal využít zmatků v hostující obraně opět Martin Šuhajík a zavěsil míč na přední tyčku – 2:0. Hosty mohl do zápasu vrátit kapitán Šrom, který ale neproměnil samostatný nájezd. Nepřesná byla i jeho střela ze šestnácti metrů. Ve 257. minutě se dostal za hostující obranu Tomáš Křenek a placírkou překonal Böhma – 3:0. Do konce prvního poločasu se už skóre nezměnilo. 

Březová náskok zvýšila

Ve druhém poločase Březová svůj náskok ještě navýšila, když vstřelila dalších pět branek. Pět minut po pauze po nahrávce Řehulky nemastnou střelu poslal Chlebík mezi nohami Böhma – 4:0. Po hodině hry dostal Řehulka míč do náběhu a zkušeně zakončil balon do sítě – 5:0. Čtvrthodinu před koncem po nahrávce Řehulky prostřelil Böhma Tomáš Křenek – 6:0. V 78. minutě si naběhl do volného prostoru Řehulka a tvrdou střelu nad brankáře Böhma rozvlnil síť – 7:0. Poslední tečku za zápasem po nahrávce Tomáše Křenka udělal svým třetím gólem v utkání zkušený Řehulka – 8:0. Čestný úspěch pak mohl zazanemat Šrom, ale jeho střele stála v cestě tyčka domácí brány. V závěru pak ještě nastřelil domácí Chlebík tyčku a po něm zatřásl břevnem Tomáš Křenek.

 

Březová jede příští kolo do Bohuslavic. Litultovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Jsme rád, že se nám to dneska povedlo po všech stánkách. Hosté sice více drželi balon, měli i šance, ale neproměnili je. My jsme naopak byli hodně produktivní. Pro hosty je výsledek hodně krutý, jsem rád za tři body.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Dnes nebudu nic hodnotit. Jen chci poděkovat těm, kteří na zápas vůbec přišli. A pro všechny jeden vzkaz: Kdo je bez viny, ať hodí kamenem.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
D. Böhm [-] - L. Chlebík [-] , M. Šuhajík [-] , T. Pecka [-] (82. J. Šuhajík [-] ) , M. Faika [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - T. Veselý [-] , M. Bělaška [-] , T. Steuer [-] (56. A. Mičkal [-] ) , M. Hopp [-] , P. Fiala [-] , A. Včelka [-] , L. Včelka [-] (46. S. Konečný [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Šrom [-] , A. Džemla [-] (64. J. Válek [-] )

ŽK: 80. L. Chlebík - 90. M. Bělaška .
Hráči zápasu: L. Chlebík , M. Šuhajík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BUKOVSKÝ Josef, HAAS Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra hostů

Březová je doma nepříjemná, každopádně zde vidím jasného favorita v hostujícím týmu, kterému minulý týden vyšel vstup do sezóny. – Litultovice vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů