2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina porazila v kvalitním zápase Štáblovice


Branky


16

Štítina dala v každém poločase po jedné brance a vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Štítina ve svém prvním domácím zápase přivítala družstvo ze Štáblovic. Od začátku se hrál rychlý fotbal nahoru dolů. Štítina se ujala vedení už v sedmé minutě, když centr Grigarčíka sklepl Majewski hlavou na Marka Vitáska, který nedal z pěti metrů hlavičkou brankáři Martinkovi žádnou šanci – 1:0. Hra se pak nadále přelévala z jedné strany na druhou. Do další domácí šance se dostal Sakmar, ale neuspěl. Na druhé straně vystrčil růžky za hosty Sedláček, kterého vymazal brankář Martin Vitásek. Štítina v rychlém sledu odpověděla hlavičkou Valy, která si ale svůj cíl nenašla. Za hosty spálil další šanci Sedláček, kterého zablokovala domácí obrana. Střela štítinského Dřizgeviče orazítkovala pouze tyčku. Na konci poločasu vznikly pro domácí komplikace, když se zranil nejdříve Halška, a na konci poločasu npo zákroku hostujícího hráče musel odejít předčasně pod sprchy. Hostující Shysha vyfasoval za tento faul žlutou kartu. 

Štítina vedení navýšila

Po přestávce domácí přeskupili řady. Marek Vitásek se stáhnul na stopera a Dřizgevič rovněž zamířil do obrany. Střed hřiště začal patři hostům, domácí ale hrozili z rychlých brejků. Hned v úvodu poločasu se dostal do šance hostující Sedláček, ale jeho střela minula tyčku domácí brány. Domácí se z brejku vypracovali dvě šance Sakmarem a Bartuskem. Klid do domácích řad pak přinesla 68. minuta, když po pravé straně utekl hostující obraně Vala a nechytatelnou bombou prostřelil Martinka – 2:0. Domácí se pak stáhli, a začali bránit svůj dvoubrankový náskok. Štáblovice se sice snažily něco s výsledkem ještě něco udělat, ale dostaly se do šance pouze Laovským, kterého skvěle vychytal brankář Marek Vitásek. Zápas tak dospěl k výhře Štítiny. 

 

Štítina jede příští kolo do Dolních Životic. Štáblovice budou hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byl to dobrý zápas, který se musel divákům líbit. Hrálo se nahoru dolů. My jsme měli o něco víc šancí, ale bylo to hodně těžké, protože oni mají výborné útočníky. Navíc se nám zranil stoper Halška a další obránce Majewski, takže jsme to museli ve druhém poločase lepit. Po druhé bránce jsme se soustředili už jen na udržení výsledku a doslova jsme to odkopali.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Podle mě to byl vyrovnaný zápas, ale my jsme bohužel byli jalový v koncovce a fotbal bez branek nejde. Měli jsme čtyři velké šance, ale nedali jsme je. Nedokázali jsme ani využít toho, že soupeř postupně fyzicky odpadnul.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , A. Bartusek [-] (76. F. Graf [-] ) , D. Vavrečka [-] , D. Vala [-] , P. Dřizgevič [-] , R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] (37. V. Tomáško [-] ) , J. Majewski [-] (46. T. Těžký [-] ) , M. Vitásek [-]

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - S. Shysha [-] , M. Konvička [-] , O. Minarčík [-] (69. M. Rampáček [-] ) , O. Panáček [-] (46. R. Jedlička [-] ) - J. Fruncek [-] (46. D. Tesař [-] ) , M. Gračanin [-] , M. Sedláček [-] - J. Mecner [-] , M. Laovský [-] , L. Veřmiřovský [-]

ŽK: 90. P. Dřizgevič - 44. S. Shysha , 50. M. Konvička .
Hráči zápasu: M. Vitásek , D. Vavrečka - M. Gračanin .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - SEDLÁČEK Adam, HALFAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám težký zápas, kde o šance nebude nouze. Oba týmy jsou laděny do útočna. Každopádně doufám ve využití domácího prostředí a velkého hřiště. Výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích