Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli šest branek, ale vítěz nebyl žádný


13

Vávrovice sice brzy vedly, ale Březová pak otočila skóre. Vávrovice pak ve druhé části dvakrát dokázali srovnat krok s hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly, ale Řehulka skóre otočil

Vávrovice jako před rokem přivítaly na svém trávníku mužstvo z Březové. Hned v první minutě vysunul Chryczyk Štencela, ale ten netrefil prázdnou branku. Skóre zápasu se podařilo otevřít domácím, když Chryczyk ukázkově poslal míč z přímého kopu do brány – 1:0. Další šanci měl po čtvrthodině hry Chryczyk, ale neuspěl. Stejně se vedlo i Štencelovi za chvíli. Březová postupně taky začala vystrkovat drábky, ale Řehulka se nejdříve zsatřeloval. Pak v závěrečné čtvrthodině dokázal dvěma góly otočit skóre zápasu. Březová vyrovnala ve 33. minutě, když nahrávku Budy poslal přesně k tyči Řehulka – 1:1. Těsně před poločasem dostal míč za obranu Řehulka, který obstřelil k tyči brankáře Tesaře – 1:2.

Domácí dokázali dvakrát srovnat skóre

Zkraje druhého poločasu mohl Řehulka dovršit hattrick, ale po centru Budy přepálil vysoko domácí branku. Vávrovicím se podařilo srovnat krok po hodině hry, když Chryczyk nakopl standardku na branku a míč dopravil do sítě Jan Lichovník – 2:2. Vedení na stranu hostů mohl zvrátit Tomáš Křenek, ale nedokázal dostat balon do sítě. Březová se ale přesto čtvrthodinu před koncem dostala opět do vedení, když dostal Tomáš Křenek balon do běhu a nedal Tesařovi šanci – 2:3. Vávrovice srovnaly devět minut před koncem, když Štencel propálil gólmana Krejčího – 3:3. Když pět minut před koncem nastřelil Tomáš Křenek břevno domácí branky, tak zápas dospěl k remízovému konci.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Když neproměníte své gólovky, tak nemúžete vyhrát. Byli jsme takový dá se říci jalový.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Šance měla obě mužstva. Oni se dostali z přímáku do vedení, ale my jsme pak měli nějaké příležitosti a dvě jsme dokázali proměnit. Ve druhé části oni vyrovnali, ale my jsme opět vedli, ale nakonec oni srovnali. Myslím si, že remíza je nakonec spravedlivá, nebylo by asi férové, kdyby jeden z nás vyhrál. Bod bereme.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - T. Šenk [-] , O. Halátek [-] , O. Levák [-] , M. Schoppik [-] (87. M. Lagan [-] ) - M. Klein [-] (46. F. Šenk [-] ) , J. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] (75. L. Kozák [-] ) , V. Pchálek [-] - T. Štencel [-] , J. Chryczyk [-]

TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - M. Šuhajík [-] , K. Turek [-] , Š. Buda [-] , M. Faika [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , T. Pecka [-] (74. J. Urbánek [-] )

Hráči zápasu: V. Pchálek - R. Krejčí .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ČELŮSTKA Filip, HROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Vávrovice doma zvítězí bez problémů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích