1:1
(1:0)
89. O. Haas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři si body rozdělili


Branky


13

Těškovice se brzy ujaly vedení. Pak si jej až do předposlední minuty držely. Hlavnice ale Ondřejem Haasem dvě minuty před koncem srovnala krok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice po poločase vedly o jednu branku

Těškovice si ke svému prvnímu domácímu zápasu pozvaly mužstvo z Hlavnice. Úvod utkání vyšel domácím, kdy již ve 3. minutě po centru Illíka, vyhrál hlavičkový souboj Matěj Krayzel, míč pak směřuje na kopačku, který zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování volného Vavrečku - 1:0. V 9. minutě skončila střela Pasterňáka skončila těsně vedle domácí branky. Ve 13. minutě skončila střela hostů opět vedle branky. Ve 23. minutě vybojoval míč ve středu hřiště Matěj Krayzel, pohotově vysunul na pravé straně Vavrečku, ten se v šestnáctce zasekávačkou zbavil obránce, ale jeho střela levačkou pak sice prostřelila gólmana Steinera, ale z brankové čáry hosté včas míč vykopli. Ve 28. minutě se dostal po pravé straně do střeleckého zakončení Jan Šenk, ale jeho první střela byla sražena obráncem a následné druhé zakončení vyrazil gólman Steiner na roh. Ve 29. minutě musel boxovat brankář Černý nebezpečný centr hostů po nařízeném přímém kopu. Ve 35. minutě zakončili hosté Pasterňákem přímý kop mimo branku. Ve 40. minutě zatáhl míč po pravé straně přes dva protihráče Binar, ale jeho střela z šestnáctky byla sražena na rohový kop. Ve 41. minutě zakončil z levé strany pohotovou střelou pod břevno Petr Kupka, ale gólman Steiner vyrazil míč na roh. V závěru poločasu pak vysunul Matěj Krayzel po levé straně nabíhajícího Kupku, který se zasévačkou dostal do středu šestnáctky, ale jeho střelu gólman Steiner se štětím vyrazil na roh.

Hlavnice srovnala v samém závěru zápasu

Ve 48. minutě vysunul Matěj Krayzel na pravé straně zabíhajícího Illíka, ale jeho střela skončila mimo tyče hostů. Ve 49. minutě vykryl brankř Černý střelu hostů. V 60. minutě zahráli domácí po pravé straně dlouhý aut, který Brož hlavou přizvedl na zabíhajícího Illíka, ten pak zatáhl míč po pravé straně, ale jeho zpětnou přihrávku hosté odkopli do autu. Po jeho rozehrání se míč dostal před volného Illíka, který sice doráží míč k pravé tyči, ale jeho slabé zakončení gólman  Steiner vykryl. V 66. minutě se dostali hosté dlouhým pasem za obranu, ale Lodňánkovi míč při zpracování uskočil. V 68. minutě vysunul Kupka po levé straně Brože, který se kličkou zbavil stopera a před vybíhajícím gólmanem poslal míč křižně těsně vedle pravé tyčky. V 70. minutě zakončil po centru Vavrečky z levé strany Strojil bombou z hranice šestnáctky nad branku hostů. V 71. minurě bravurně vyrazil Černý nebezpečný centr hostů. V 80. minutě vysunul Vladimír Šenk ze středu hřiště ideálně za obranu Illíka, který si však při zpracování ukopl míč. V 85. minutě si doběhl na levé straně hřiště na přetažený centr Vladimír Šenk, houslemi se zbavil pravého beka, ale jeho střílený centr do malého vápna zlikvidoval gólman Steiner. V 88. minutě skončilcentr hostů do naší šestnáctky hlavičkovým zakončením Kirschnera nad branku. V poslední minutě se Hlavnici podařilo vyrovnat, když se míče po autovém vhazování zmocnil Ondřej Haas, který míč zatáhl po levé straně hřiště, jehož křížný centr skončil k překvapení všech v domácí bráně – 1:1. Ve zbytku zápasu se už nic nestalo a remíza je zaslouženým vyústěním hry.

 

Těškovice příští kolo jedou do Bohuslavic. Hlavnice bude hostit Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyšel nám úvod zápasu, kdy jsme od 3.min. vedli 1:0. Hra byla vyrovnaná po celý průběh utkání, šance byly na obou stranách a hostům se pak podařilo po zvýšeném herním tlaku v závěru vyrovnat na konečný 1:1. Remízu bereme jako spravedlivou dělbu bodů.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Je to vydřený bod. Soupeř se rychle ujal vedení, pak byli šance na obou stranách. My jsme v závěru dokázali vyrovnat a bod je pro nás dobrý á bereme ho.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
D. Černý [-] - M. Krayzel [-] (56. L. Brož [-] ) , V. Vavrečka [-] , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] (78. J. Krayzel [-] ) , V. Binar [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - Š. Šťastnik [-] , T. Liška [-] , P. Haas [-] , L. Kirschner [-] , O. Pasterňák [-] , J. Steyer [-] (78. D. Lukáš [-] ) , O. Haas [-] , D. Haas [-] , P. Čunta [-] , D. Ochrana [-] (74. P. Jaksch [-] )

ŽK: 66. T. Liška , 90. O. Pasterňák .
Hráči zápasu: O. Haas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - KOPPERBERG Michal, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: remíza

Těškovice jsou na své domácí umělce těžkým soupeřem. Hlavnici ale budu věřit, znám tam spoustu kluků a přeju jim ať bodují. Dám remízu .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích