0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 14:00

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápená výhra benfiky Ráječka na půdě C týmu Kunštátu


Branky


8. T. Štafa , 10. M. Bartoš (p.) , 49. R. Cerhák
7

Oba týmy se proti sobě střetly za jeden den dvakrát. A týmy v krajském přeboru a "benfika" proti "celticu" ve třetí třídě. Souboj A týmů dopadl lépe pro Kunštát, naopak tento souboj pro Ráječko. O výhře bylo rozhodnuto v 10. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

10. minuta a střelecky byl konec

Začátek nastiňoval tempo celého zápasu. Pomalé kombinace a téměř žádný pohyb na obou stranách nenasvědčoval útočné podívané. Poslepované sestavy obou týmů nevyzařovaly přílišnou energií, ale přece jen se našel lepší tým. Hosté z Ráječka byli po většinu času na míči a snažili se vymyslet různé kombinace. Po jedné takové z nich se k míči u vápna dostal Fojt a poslal míč na nabíhajícího Štafu, který otevřel skóre zápasu. Z následné akce trefil Ťoupek po krásné střele tyč a hosté se dál snažili navýšit náskok. To se povedlo hned o 2 minuty později, kdy byl ve vápně faulován střelec prvního gólu Štafa a k penaltě se postavil stoper Bartoš. Ten svůj pokus neomylně proměnil a navýšil vedení. Převaha v držení míče, dlouhé kombinaci a spousta zakopnutých balónu. I tak by se dala nazvat hra Ráječka, které si drželo míč na svých kopačkách po většinu času. Domácí se dostali pouze k jednomu vážnějšímu ohrožení branky, kdy po chybě Bartoše ukradl míč Navrátil a skvělým zákrokem se blýskl Včelař.

Pomalý druhý poločas a 2 střely

Druhý poločas začal ještě v pomalejším tempu než samotný první. Střelecky to však začlo podobně. V 5. minutě druhého poločasu se po rohovém kopu prosadil akrobatickým kopem Cerhák a hosté odskočili o další gól. V 55. minutě se podruhé proti pravidlům provinil kapitán domácího celku Hruška a dostal červenou kartu. Hra byla avšak v režimu spánku a ani jeden z týmů si už nevytvořil přímé ohrožení branky. Oba týmy se tak rozloučili za stavu 0:3 a fanoušci putovali do Kunštátu na zápas A týmů.



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko B
Jakub Tenora (hráč a trenér): Další kolo nás čekalo Kunštátské Céčko. Vzhledem k počtu zraněných jsme skládali sestavu na poslední chvíli. Zápas jsme měli celých 90 minut pod kontrolou, chtěli jsme kombinovat, držet míč a nepouštět soupeře do zakončení. To se nám až na dvě menší chyby v obraně dařilo. Od 56. minuty jsme zapas hráli proti 10 a chtěli jsme dohrát zápas bez zbytečných komplikací, což se nám povedlo a dovezli jsme si z Kunštátu, respektive z Lysic všechny body. Příští týden nás čeká zápas se Svitávkou a pevně věřím, že se nám hráči uzdraví a budeme na 100% nachystaní.



Sestavy


FK Kunštát C
O. Šmerda [-] - V. Navrátil [-] , J. Procházka [-] (87. J. Šmerda [-] ) , V. Boček [-] , P. Markus [-] , R. Tenora [-] , P. Doležel [-] , M. Měcháček [-] , O. Hruška [-] , T. Houdek [-] , D. Pleska [-] (68. T. Macháček [-] )

SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - T. Štafa [-] , L. Fojt [-] (72. J. Klimeš [-] ) , J. Kolář [-] , J. Ťoupek [-] (46. M. Sedláček [-] ) , M. Neděla [-] , J. Tenora [-] (58. J. Žůrek [-] ) , D. Prudil [-] (58. P. Palacký [-] ) , M. Bartoš [-] , J. Perout [-] , R. Cerhák [-]

ŽK: 48. O. Hruška . ČK: 55. O. Hruška .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: MACHOUREK Dušan - SEDLÁK Ivo, STRACHOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Kamenický
Tip experta: výhra hostů

Kunštát se doma bude snažit ukázat to nejlepší, avšak věřím ve výhru Ráječka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza