1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička v posledním zápase velmi překvapila, s Rožnou uhrála remízu


Branky


13

V posledním kole v tomto roce se v Polničce představila Rožná. Došlo k velkému překvapen. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Zápas se hrál na těžkém terénu. Rožná byla aktivnější. hosté měli šance, ale ani jednu z nich neproměnili. To naopak Polnička dokázala svoji ojedinělou šanci zužitkovat skvěle. Ve 36. minutě poslal do vedení domácí útočník Leoš Ondráček po standartní situaci. Rožná se k vyrovnání nedostala a tak domácí senzačně ovládli první poločas 1:0.

Hosté vyrovnali

Ve druhém poločase hosté tlačili na domácí obranu, ale nic kloudného z toho nebylo. Pod tlak se domácí dostali, ale u vápna akce končila. Proto hosté byli rádi, že v 71. minutě přišl vyrovnání. Zápas skončil tedy 1:1, kdy pro domácí je bod úžasný, pro hosty je bod málo. 



Ohlasy k zápasu



SK Rožná
Jiří Kroupa - hráč: Tento zápas na těžkém terénu se pro nás odehrával asi nejhorším možným scénářem. My jsme v první půli neproměnili ani jednu z šancí a naopak soupeři se podařilo z ojedinělé příležitosti po standardní situaci skórovat. Druhý poločas zaparkovali autobus na vápno a víceméně jenom nakopávali na dva útočníky vepředu. My jsme je sice dostali pod tlak, ale spíše kolem vápna, dovnitř jsme se moc nedostili, a když ano, tak jsme byli bezzubí. Můžeme být rádi, že se nám alespoň podařilo srovnat. Ale bereme to jako ztrátu dvou bodů. Celkově ale tuhle půlsezonu musím hodnotit pozitivně, top 5 je pro nás dobrý výsledek. Do jara určitě půjdeme s cílem dostat se na bednu. Hráč zápasu: Petr Sýkora



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Klement [-] , R. Gančev [-] , R. Synek [-] , T. Tlustoš [-] (81. L. Bulíček [-] ) , J. Víška [-] , L. Ondráček [-] , V. Klíma [-] (75. O. Průža [-] ) , J. Chyba [-] (81. Z. Sedlák [-] ) , T. Litochleb [-] , P. Tlustoš [-] (46. T. Jambor [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] (46. V. Štěrba [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , O. Chocholáč [-] (81. R. Hájek [-] ) , R. Švestka [-] (75. P. Kunc [-] ) , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] , P. Sýkora [-]

ŽK: 62. V. Klíma - 42. F. Humpolík , 90. R. Hájek .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - POHANKA Karel (N), HOLAS Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:37

Tip: výhra hostů