Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín vysoko prohrál v posledním utkání


13

V posledním kole v tomto roce sehrál doma Radostín s Bobrovou. Zápas skončil debaklem. Radostín přibrzdili červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prohrávali o dvě branky

Poslední zápas podzimní části sezóny svedl k souboji týmy Radostína a Bobrové. Hosté od začátku udávali tempo zápasu a své snažení dokázali i gólově využít a dostat se do vedení. Domácí se poté po ojedinělé akci dostali do jasné příležitosti, ale domácí sniper Staněk trestuhodně minul. A tak si hosté znovu vzali slovo a po nedůslednosti domácí obrany a sólu hostujícího útočníka Jiřího Svobody zvýšili na poločasových 2:0.

Domácí po dvou červených dostali sedm branek

Pokud chtěli domácí něco se zápasem udělat, tak jejich plány vzaly rychle za své. Zaprvé hned po přestávce inkasovali třetí gól a poté přišla další komplikace v podobě velmi kontroverzního, a dalo by se říci, necitlivého zásahu do zápasu ze strany rozhodčího, který vyloučil ne jen jednoho, ale dokonce DVA domácí hráče, což znamenalo téměř jasný konec nadějí na jakýkoliv možný zvrat v zápase. Hosté potom, i když později také přišli o jednoho vyloučeného hráče, navyšovali skóre až na konečných 9:1. Jedinou útěchou pro domácí hráče mohlo být asi ukončení sezóny, kde mohli s pomocí občerstvení vymazat tento zápas z hlavy.   Za reportáž děkujeme domácímu brankáři Ivo Dupalovi.

 



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - D. Hrbek [-] , O. Bradáč [-] , R. Fňukal [-] , R. Večeřa [-] , L. Kozel [-] (63. J. Novotný [-] ) , D. Staněk [-] , K. Kučera [-] , P. Gregar [-] (58. J. Willisch [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Marek [-] (66. Š. Pták [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - M. Černý [-] (58. R. Kratochvíl [-] ) , J. Svoboda [-] , V. Křepela [-] , M. Malý [-] , T. Hrbek [-] (69. J. Dostál [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-] (69. P. Dočekal [-] )

ŽK: 9. L. Dvořák . ČK: 48. R. Večeřa , 48. D. Hrbek - 50. J. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOSTÁL Petr - CÍSAŘ Pavel (N), PTÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:37

Tip: výhra hostů