Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka těsně vyhrála v Doubravníku


17

Ve 12. kole se v Doubravníku představila Dolní Rožínka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravník překvapil hosty

Hosté z Dolní Rožínky do zápasu vstupovali jako favorit a od začátku utkání byli více na míči a vytvářeli si šance které buď zlikvidoval domácí brankář nebo zablokovala obrana. Od 20 min se začali do útoků hrnout domácí a po dvou krásných pasech během tří minut se dvakrát tváří tvář střetl domácí útočník Gibfried s hostujícím brankářem Horákem, který byl v obou případech úspěšný. Hosté se ztohohle varování neponaučily a od 31. minuty prohrávali po dvou zblokovaných střelách se míč dostal na penaltu Michaelu Škvařilovi a ten z voleje vymetl levou šibenici hostující branky. Hosté chtěli se zápasem něco udělat, ale do přestávky si vytvořili jen náznaky šancí.

Hosté otočili vývoj, domácím dostali červenou

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a ve 49. minutě dostal míč za obranu Urban a tvaří tvář domácímu brankáři Vorlovi nezaváhal, 1-1 a začínalo se od znova. V 52. minutě se domácí dostali do brejku a zahrávali rohový kop, na který si naskočil domácí hráč prodloužil ho na roh malého vápna k Čepičkovi a ten procedil míč přes brankáře Horáka a bránící hráče, 2-1. Od té doby hosté vypadli z tempa nedařila se jim kombinace a když se naskytla možnost ohrozit branku, tak buď zablokovala domácí obrana nebo šlo zakončení vedle. Domácí hrozili brejky na rychlé útočníky, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Asi od 70. minuty se hosté zlepšili a začali si vytvářet pozice k ohrožení domácí branky. V 76. minutě mohl jít hostující Sluka sám na branku a asi 7 metrů před pokutovým územím ho zezadu fauloval domácí obránce Šibor a rozhodčí tasil červenou kartu. Od té doby byli domácí pod tlakem hostů, kteří se přes obraný val domácích nemohli dostat, až v 84. minutě dloubáčkem za obranu Čermák našel hostujícího levého obránce Pavla Vondrušku, který hlavou asi ze 7 metrů se štěstím překonal Vorla v brance domácích. Hosté se nechtěli s remízou spokojit a hrnuli se dál do útoku, v 87. minutě se dostal míč na malé vápno k Vojtěchu Vondruškovy, ten trefil břevno a z dorážky z malého vápna prostřelil vše Pavel Bartoněk, 2-3. Zbytek utkání si už hosté pohlídali a připisují další výhru, na kterou se nadřeli, protože domácí podali sympatický výkon.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Miroslav Vojta - hráč: Hodně blízko dalšího bodového zisku do tabulky jsme byli v dnešním utkání proti Dolní Rožínce. V zápase jsme dvakrát dlouho vedli, nicméně v samotném závěru dokázal soupeř dvěma góly potrestat vyloučení Radka Šibory z druhé půle a naše branky Michaela Škvařila a Vladimíra Čepičky tak na body nestačily.

TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: První poločas z naší strany byl dobrý, ale bohužel jsme neproměnili šance. V druhém poločase po glu na 2-1 jsme vypadli z tempa až po 70. minutě se hra zlepšila a pomohlo nám vyloučení domácí hráče. Proti Doubravníku se nám nehraje nikdy dobře, umí se na nás vyhecovat. A jejich výkon byl určitě lepší na umístění v tabulce.



Sestavy


FK Doubravník
T. Vorel [-] - M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , R. Šikula [-] , V. Čepička [-] , O. Gibfried [-] (81. L. Topinka [-] ) , K. Vojta [-] , M. Švadlenka [-] , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] , F. Šmerda [-] (74. J. Bílek [-] ) , P. Pokorný [-] (46. R. Sluka [-] ) , P. Bartoněk [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] (46. J. Čermák [-] ) , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , V. Vondruška [-]

ŽK: 28. M. Škvařil , 66. J. Slámečka , 71. R. Šikula , 85. M. Vojta - 53. F. Šmerda . ČK: 76. R. Šibor .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - SKRYJA Stanislav, SOMMER Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 12:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 11:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 21:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 15:08
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:33

Tip: výhra hostů