Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 13:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí dostalo po vysoké výhře od Osové Bítyšky výprask


Branky


20

V 8. kole domácí přivítali rozjetý c-tým Velkého Meziříčí, který v minulém kole deklasoval 10:1 Měřín, jenže tento zápas se vůbec nepovedl hostům. Podobný výprask dostali totiž sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly do sítě hostů

Že se povedl vstup domácím do zápasu, to dokázal podvrdit ve 4. minutě Martin Hollý, když otevřel skóré. Ve 14. minutě bylo hostům ještě hůře, protože Marek Vařílek zvýšil náskok pro svůj tým, tento střelec se prosadil i ve 33. minutě. Ještě gól hostům stihl dát ve 39. minutě Ondřej Říha. Osová Bítyška tak dokázala vyhrát první poločas 4:0 a z jejich dílny nebylo zdaleka vše. V prvním poločase totiž domácí jednoznačně dominovali a ve všech ohledech byli lepším mužstvem.

Další tři góly Osové Bítyšky

I ve druhém poločase byla Bítyška po všech stránkách mnohem lepší mužstvo než hosté. Gólově se prosadil v 56. minutě Ondřej Říha který se tak stal dvougólový střelec, ale branek nakonec vstřelil ještě o polovinu více. Nejprve hattrick se mu podařilo zpečetit v 63. minutě a 4. branku vsítil v 72. minutě. Poté už domácí zápas dohráli a připisují si tak vysoké vítězství 7:0. Hodně gólů ale hosté darovali domácím po vlastních chybách, takže se hosté nemohou divit, že takto vysoko prohráli.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Jan Večera - trenér: Výborně odehraný zápas. Kluci hráli rychlý kombinační ftobal, který dělal soupeři velké problémy. V záložní řadě se dokázali i vyrovnat kvalitním hráčům soupeře. hráč utkání: Ondřej Říha

FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - trenér, hráč: Prohra 7:0, co na to říct? Soupeř byl ve všech směrech lepší a zaslouženě vyhrál. Výsledek je pro nás ještě milosrdný. Všichni si mysleli, že po vysoké výhře nad Měřínem to půjde samo. Se divím, že někteří hráči si vůbec brali kopačky, když to pojali jako výlet, kde se nechtějí zpotit. Víc jak polovinu gólů jsme soupeři nabídli po vlastních chybách.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Hollý [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (56. L. Sláma [-] ) , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] (28. J. Šmerda [-] ) , O. Zeman [-] , J. Malý [-] (72. P. Antoš [-] ) , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , O. Říha [-]

FC Velké Meziříčí C
A. Bazala [-] - L. Smejkal [-] , O. Šlapal [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , E. Smejkal [-] , D. Polák [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] (78. D. Šlapal [-] ) , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (46. F. Musil [-] )

ŽK: 13. O. Říha , 37. T. Karmazín , 48. J. Šmerda , 48. J. Malý - 23. L. Smejkal , 28. D. Polák .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: BULA Nikola - TOMÁŠEK Oldřich, HEMALA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

V tomto zápase bych viděl těsnou remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Tento zápas pro mě nemá jasného favorita, ale věřím, že Velké Meziříčí „C“ bude nakonec šťastnější a
po kanonádě z minulého kola proti Měřínu „B“, si připíše další i když možná těsné vítězství.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích