Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka poprvé prohrála v Měříně


Branky


18

Rezerva Měřína přivítala silnou a rozjetou Dolní Rožínku, která dosud nebyla poražená. Ale domácí dokázaly v tomto zápase hosty zaskočit. Navíc hostům chyběly tři hráči ze základní sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Dolní Rožínka byla lepším týmem v prvním poločase, což hned a zaslouženě podvrdila, když Matěj Urban už v 8. minutě vstřelil první branku tohoto utkání. Jenže toto vedení jim moc dlouho nevydrželo, když se trefila domácí mašina na góly Lukáš Vokurka, který tak vyrovnal na 1:1 v 18. minutě. Nerozhodný stav vydržel až do 32. minuty, když dal zpátky hostům vedení Pavel Bartoněk. Dolní Rožínka tak vyhrála 1. poločas 2:1.

 

Domácí nakonec hosty obraly o body

Domácí do druhého poločasu zvýšili aktivitu a tvrdost, tím tedy dokázali zatlačit Rožínku. V 70. minutě měla Dolní Rožínka velkou šanci, která ale zůstala neproměněná a hosté se tak museli dále spokojit s jednogólovým náskokem. A v 73. minutě potrestal předchozí moment opět ostrosřelec Lukáš Vokurka. A hrdinou pro domácí se stal v 85. minutě Dominik Doležal, který překlopil zápas pro domácí. Na 3. domácí gól hosté nedokázali zareagovat a tak poprvé v této sezóně prohráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč: Rožínka má dopředu velkou kvalitu, což ostatně potvrdila i u nás. Oba góly jsme dostali po nedůrazu. První gól padl po svižné akci a křižném pasu z lajny. Druhý z rohu na nepohlídané přední tyči. Každopádně mohu vyzdvihnout i naši ofenzivu, při prvním gólu vyslal Zdvihal pěkným pasem Horkého, který unikl po pravé straně a hezky našel Vokurku, který s přehledem poklidil. Na 2:2 srovnal z přímého kopu přízemní střelou opět Voky. A byl i u třetího gólu, když z brejku utekl hostující obraně a předložil míč na zlatém podnose Doležalovi, který rychlý bejk úspěšně zakončil. Vlastně to mohlo být klidně 5:5 a nikdo by se nemohl divit. S produktivitou máme stále problémy, naštěstí za stavu 1:2 hosté nastřelili jen tyčku. Musím pochválit obranu v čele s Rohovským a útok s Horkým, zejména oni 2 zahráli výborné utkání.

TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: Utkání by slušela remíza za výkon obou týmů. Nedá se nic dělat, první prohra v sezóně, napravit reputaci můžeme za týden proti nepříjemné Osove Bítýšce.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , F. Sysel [-] , T. Gondek [-] , J. Kolouch [-] (85. V. Kuřátko [-] ) - P. Jůda [-] (64. D. Doležal [-] ) , Š. Zdvihal [-] , J. Krčál [-] - L. Vokurka [-] (88. J. Zelinka [-] ) - B. Horký [-] (64. V. Chlubna [-] ) , V. Rohovský [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] , M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [-] (77. J. Bílek [-] ) , D. Vařejka [-] (69. R. Mazánek [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , J. Veselský [-] , P. Sedlák [-] , T. Hille [-]

ŽK: 76. V. Chlubna , 87. J. Krčál - 43. P. Bartoněk , 48. F. Šmerda , 69. J. Čermák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - HOMOLA Matěj, PANÁČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nováček z Měřína má mladé běhavé mužstvo, ale myslím, že na silnou Rožínku to stačit nebude, dávám dvojku.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů