T. Samek 76.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Absence Miloše Prášila znamená pro Bystřici první prohru


Branky


76. T. Samek - 39. T. Hrbek , 64. T. Hrbek , 73. I. Roháček
21

Rezerva Bystřice na svém hřišti přivítala silnou Bobrovou. Oba týmy počítaly velké ztráty, jenže domácím chyběl Miloš Prášil a také další hráči, je nahradily dorostenci, kteří už v nohách měli svůj zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová dala gól ke konci

V prvním poločase lepší tým byla Bobrová. Hosté měli trochu více ze hry. Na druhou stranu domácí měli několik velkých šancí, když například šel několikrát sám na hostujícího brankáře Lukáš Prüger. Bohužel pro domácí tento hráč ani jednou branku nevstřelil. A tak se vedení v tomto zápase ujala hostující Bobrová. Ve 39. minutě po chybě domácího gólmana Miloše Petra se gólově dokázal prosadit Tomáš Hrbek. Do přestávky další branka již nepadla a tak hosté do kabin odcházely v lepší náladě, neboť nad svým soupeřem vedli o jednu branku.

Další góly hostů

I ve druhém poločase byla Bobrová mírně lepší tým. Opět nějaké brankové příležitosti měli domácí, když například se několikrát do šance dostal David Mareš, který ale nevystřelil. A opět se do úniku dostal Lukáš Prüger, který také nedal gól. Pak domácí začali dělat chyby, které hosté dokázaly potrestat. Konkrétně se to povedlo v 64. minutě opět Tomáši Hrbkovi, který tak už dal druhý gól. Poté se v 73. minutě dokázal prosadit Ivo Roháček a s domácí Bystřicí to vypadalo velmi bledě. V 76. minutě domácí dali alespoň čestný gól, když se trefil Tomáš Samek.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech - kapitán: Na dnešní zápas jsme se horko těžko skládali, museli jsme si pomoc s dorostencema, kteří hráli ráno zápas. Bobrová také přijela oslabená, ale bohužel dnešní utkání vůbec nesedlo a co by se asi dalo vypíchnout, tak náš brankář, který nám moc nepomohl, nechci ho hanit, byly to takové chyby, ale všichni jsme dnes špatně zahrály.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Petr [-] - D. Čech [-] (73. V. Čech [-] ) , D. Zítka [-] , M. Vávra [-] , D. Mareš [-] (80. M. Procházka [-] ) , M. Straka [-] (46. A. Veselý [-] ) , L. Prüger [-] , V. Kutnyk [-] , T. Samek [-] , Z. Sklenář [-] , M. Svoboda [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - I. Roháček [-] , J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , P. Dočekal [-] (76. J. Dostál [-] ) , V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (84. O. Hlushchenko [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-]

ŽK: 26. M. Svoboda , 89. V. Kutnyk - 57. T. Hrbek .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Stehlík Michal - SKRYJA Stanislav, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde jasná 1.

Tip experta: výhra domácích

Určitě jeden ze šlágrů kola. Bobrová se tradičně prezentuje kvalitním fotbalem, navíc se jim vrátil právě z Bystřice Martin Malý. Myslím si ale, že to na domácí stačit nebude. Úřadovat totiž bude Miloš Prášil, který za první 3 kola vstřelil úctyhodných 11 gólů. Výhra domácích 4:2, Prášil 3 góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů