J. Kroupa 58. (p.)
T. Sýkora 83.
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První šlágr ovládla Dolní Rožínka


Branky


58. J. Kroupa (p.) , 83. T. Sýkora - 7. P. Pokorný , 56. V. Vondruška , 89. J. Bílek
17

Rožná ve šlágru přivítala Dolní Rožínku. Zápas vidělo 287 diváků, takže divácká kulisa byla parádní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Rožínky

První poločas šlágru lépe vyhovoval hostům a to i přesto že na malém hřišti se jim hraje hůře. Hosté byli fotbalovější a zatímco Rožná hrála jednoduše dlouhými nákopy na vysoké hráče, tak za to hosté chtěli hrát kombinačně po zemi. Dolní Rožínka tak šla do vedení už v 7. minutě, když se dokázal prosafit Pavel Pokorný. Díky tomuto gólu také celý poločas dokázali vyhrát.

Přetahovaná skončila brankou na konci

I ve druhém poločase Dolní Rožínka byla lepším mužstvem a také to potvrdily, když zásluhou Vojtěcha Vondrušky v 56. minutě odskočili už do dvougólového trháku. Ale potom se domácí hráči zvedli, podařila se jim velmi dobrá pasáž, díky které se dostaly zpátky do zápaau, když se jim povedlo vyrovnat stav. Nejprve v 58. minutě domácí kapitán Jiří Kroupa z penalty snížil na 1:2 z pohledu domácích a poté se v 83. minutě podařilo srovnat zápas na 2:2. Už to tedy vypadalo, že tento šlágr skončí dělbou bodů, jenže se hosté v 89. minutě dostali k volnému přímému kopu. Přímý kop zahrával Jan Veselský, na jeho nabídku si nejvýše vyskočil Jiří Bílek, který v skóroval a definitivně rozhodl o tom, že 3 body poputují do Dolní Rožínky. Pro domácí hráče je to velká škoda, protože ztratili všechny body v závěru zápasu, navíc když se dokázali do zápasu vrátit. Dolní Rožínka si tak připisuje zatím nejdůležitější vítězství v celé sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Kroupa - hráč: Každé derby s tímto nedalekým soupeřem má velký náboj a stejně tomu bylo i tentokrát. V první půlce byli o něco fotbalovější hosté a zaslouženě o přestávce vedli. Ve druhém poločase šli dokonce do dvougólového vedení, ale poté jsme předvedli dobrou pasáž my a podařilo se nám srovnat. Když už zápas směřoval k remíze, která by podle mě zápasu i slušela, jsme v posledních minutách neuhlídali standartku a hosté hlavou rozhodli. Takže pro nás další těsná prohra, nezbývá než pogratulovat soupeři a soustředit se na další zápasy, protože už by to chtělo zase začít sbírat body. Pochvalu zaslouží velmi nadstandardní divácká kulisa i dobrý výkon rozhodčího. hráč utkání: Ondřej Kroupa

TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák - brankář: Hřiště v Rožné nám svýma rozměrama nikdy nevyhovovalo. Podle průběhu utkání si myslím že si hosté výhru zasloužili více. Snažili jsme se hrát fotbal po zemi. hráč utkání: Jiří Bílek



Sestavy


SK Rožná
J. Mrňous [-] - T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (46. R. Novotný [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Kintr [-] , K. Beran [-] (64. R. Hájek [-] ) , P. Kunc [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , P. Sýkora [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , P. Pokorný [-] (77. J. Bílek [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (64. M. Šimeček [-] ) , V. Vondruška [-] (90. R. Mazánek [-] )

ŽK: 18. K. Beran , 67. J. Kintr - 67. P. Vondruška , 70. J. Čermák , 72. P. Pokorný .
Počet diváků: 287. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - HOMOLA Matěj, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak, jak jasná dvojka :D, ne popravdě do Rožné se moc netěšíme, na malém hřišti se nám špatně hraje a domácí sice oslabení o jednoho z nejlepších hráčů okresního přeboru Filipa Škutchana, který se rozhodl vrátit do Nedvědice, se dokáží připravit přesto věřím, že to urveme. Tipuji výhru hostů 2-4 Čermák srovná mířidla hattrick.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů