L. Vokurka 44. (p.)
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín doma prohrál


Branky


44. L. Vokurka (p.) - 66. D. Lahodný , 74. D. Fiala
17

Rezerva Měřína doma přivítala Vír. Šlo o celky, které čekají na první výhru v této sezóně. Dnes to mohl jeden z nich napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v závěru poločasu

V úvodních minutách zápasu bylo vidět, že domácí maji dominovali a hosté se prakticky bránili jenom. Po 10 minutách hry se hosté trochu dokázaly oklepat a hru mírně vyvážili. Co se týče brankových příležitostí, tak tam se dostali hlavně hráči Měřína, ale tyto šance domácí neproměnili. Ve 44. minutě Lukáš Vokůrka šel sólo od půlky až do pokutového území, kde ho hostující obrana srazila, rezrva Měřína tak kopala penaltu. K ní se postavil faulovaný Vokurka a střelou doprostřed otevřel skóré tohoto duelu. Díky této penaltě tak domácí odešli do kabin jako spokojenější celek.

 

 

Hosté otočili vývoj

Po přestávce myslell Vír na vyrovnání duelu. Druhý poločas už začal vyrovnaněji, ale opět domácí se dostávali více do šancí. Jenže opět po 10 minutách hry se ke slovu dostali hosté a začali udávat tempo zápasu. Důraz v osobních soubojích jim stále více přinášel zisk míčů. No a v 66. minutě za svoji prezentaci byli histé odměněni, když na malém vápně doklepl míč David Lahodný. A v 74. minutě z přímého kopu otočil průběh utkání Dominik Fiala. Závěr zápasu si hosté už pohlídali a tak domácí ztratili tři body a vlastně i tento dobrý zápas. Naopak Vír slaví první výhru letos.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč: Utkání jsme dobře rozehráli, ale druhý poločas byl katastrofální. Nevyšla nám střídání, ztratili jsme důraz a zlenivěli. Asi jsme mysleli, že se to dohraje samo. Opět jsme nedali spoustu nadějných šancí, nevytvoříme si polštář, a to nás stojí body – stejně jako proti Bystřici. Dali jsme za 3 zápasy 4 góly, z toho 2 po pokutovém kopu. Trápí nás stejné bolístky jako v III. třídě a už je musíme vyléčit, stojí nás to nervy a hlavně body. Utkání jsme dobře rozehráli, ale druhý poločas byl katastrofální. Nevyšla nám střídání, ztratili jsme důraz a zlenivěli. Asi jsme mysleli, že se to dohraje samo. Opět jsme nedali spoustu nadějných šancí, nevytvoříme si polštář, a to nás stojí body – stejně jako proti Bystřici. Dali jsme za 3 zápasy 4 góly, z toho 2 po pokutovém kopu. Trápí nás stejné bolístky jako v III. třídě a už je musíme vyléčit, stojí nás to nervy a hlavně body.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , J. Kolouch [-] (56. A. Korf [-] ) , V. Rohovský [-] - L. Vokurka [-] , P. Kolouch [-] (63. P. Jůda [-] ) , Š. Zdvihal [-] , J. Krčál [-] - D. Poul [-] , J. Poul [-] (63. J. Zelinka [-] ) , T. Gondek [-] (56. B. Horký [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - O. Rychlý [-] (86. A. Filip [-] ) , V. Oliva [-] (46. R. Škrabal [-] ) , D. Lahodný [-] , K. Orel [-] - J. Coural [-] , D. Fiala [-] , D. Šenkýř [-] , F. Kintr [-] (66. M. Svoboda [-] ) - R. Bukáček [-] , M. Ondráček [-] (66. P. Orel [-] )

ŽK: 37. L. Vokurka , 79. M. Matoušek , 81. D. Poul , 87. B. Horký - 43. D. Šenkýř , 85. D. Fiala .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PANÁČEK František (N), SKOUMAL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hosté v nové sezoně zatím nenavázali na výkony z jarní časti soutěže a nováček soutěže povzbuzený remízou z horké půdy Bystřice proto doma zvítězí 3-2 ale bude to náročné.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích