Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička v 1. zápase doma prohrála


Branky


18

Polnička v 1. zápase nové sezóny přivítala doma Radostín nad Oslavou. Oba týmy se loni pohybovali v dolních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili zápas

Polnička začala výborně toto utkání. Už v 10. minutě totiž domácí se mohli radovat z vedení, když vstřelil 1.gól této sezóny útočník Roman Gančev. Jenže tento náskok Polničce moc dlouho nevydržel. V 19. minutě už bylo skóré vyrovnané, když za Radostín se poprvé trefil Karel Kučera. Poté góly přestaly padat, ale hosté byli lepším týmem. No a těsně před koncem prvního poločasu se Radostín dočkal. Ve 44. minutě poslal do vedení svůj tým hostující útočník Rostislav Večeřa. Radostín tak gólem v závěru poločasu otočil skóré a do přestávky tak šel s lepším rozpoložením. Pro domácí škoda, že tento gól přišel takto těsně před koncem poločasu.

Radostín došel k vítězství

Pokud po přestávce domácí mužstvo chtělo pomýšlet na body, tak by musely zlepšit svůj výkon. Jenže cestu za vyrovnáním jim už ve 47. minutě hodně zkomplikoval Rostislav Večeřa, který svým druhým gólem v utkání poslal hosty do vedení 3:1. Na toto Polnička nedokázala reagovat, kontaktní gól dlouho nepřicházel a v 78. minutě přišla definitivní tečka tohoto zápasu. Marián Šimek rozhodl o tom, že Radostín si odveze všechny body z Polničky, když přidal 4. gól hostů. V 86. minutě alespoń zmírnili svoji porážku, když na 2:4 snížil Jiří Víška. Nic to však už nemění na tom, že si hosté odváží důležité a cenné tři body z Polničky.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Synek [-] , O. Průža [-] (72. Z. Sedlák [-] ) , J. Pálka [-] , L. Ondráček [-] , R. Gančev [-] , L. Klement [-] , J. Víška [-] , L. Bulíček [-] (76. J. Kohout [-] ) , Z. Šoukal [-] (46. T. Jambor [-] ) , T. Litochleb [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - K. Kučera [-] , R. Večeřa [-] (70. M. Láznička [-] ) , A. Kališ [-] , O. Bradáč [-] , P. Gregar [-] , M. Šimek [-] , L. Kozel [-] , R. Fňukal [-] , P. Inwald [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 19. J. Víška , 44. M. Chyba - 76. O. Bradáč , 90. M. Láznička .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - DUFEK Jan, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Polnička se loni trošku trápila, ale s udržením se v soutěži díky neškodnému Jívoví problém
neměla. V žádném případě netvrdím, že je Radostín jasným favoritem, ale tuším, že bude
nakonec šťastnějším týmem.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů