1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervě Měřína premiéra nevyšla, v souboji s béčkem Nové Vsi padla


Branky


18

V souboji b-týmů se doma představil Měřín, který přivítal Novou Ves. Nová Ves byla favoritem tohodle zápasu, což se také později potvrdilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli o bodech

Jelikož a-tým Měřína měl velkou marodku a také početné ztráty byly i u rezervního týmu domácích, tak se domácím hrálo těžko. Hosté první poločas jednoznačně dominovali. Navíc domácí všude byli vždy později než hosté. V 10. minutě za domácím brankářem Petrem Syselem rozvlnil síť Jaroslav Havlík, další zásah tohoto hráče přišel ve 24. minutě. No a hattrick dokonal ve 30. minutě, to už s domácím týmem vypadalo hodně bledě. Když odbíhala zrovna 34. minuta, tak 4. hostující branku zařídil Jan Starý. Rezerva Měřína přece jenom dokázala se také prosadit, ve 45. minutě první gól domácích vstřelil Lukáš Vokurka. Nová Ves tak v 1. poločase ukázala svoji velkou sílu, když dokázala rozdrtit Měřín 4:1.

Nová Ves polevila, gól nepadl

Ve druhém poločase Nová Ves polevila, už nebyla tak dominantní jako v první polovině. Navíc Měřín začal hrát lépe směrem do defenzivy a jak Nová Ves se nikam moc nemusela hnát, tak také se nehnala. Také v tomto poločase nerodily žádné velké brankové příležitosti. Hosté zkoušeli přisimulovat zákroky v domácím vápně, ale rozhodčí toto ocenil žlutou kartou. Domácí se dostali k pár střelám na bránu, ale žádná z nich neskončila v bráně, navíc to nebyly výrazné gólové šance. A tak se prakticky druhý poločas pouze dohrával. Nová Ves tak dokázala loupit v Měříně, když vyhrála první poločas 4:1 a ve druhém si to hosté pohlídali, nutno říci že to bylo zasloužené vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč: V prvním poločase nás Nová Ves všude demolovala, všude jsme byli později, navíc v a-týmu máme marodku a i u nás jsme měli početné ztráty a tím pádem zaslouženě vedli 4:1. My jsme korigovali z penalty, loktem do tváře, tak to bylo za faul a oni dohrávali situace krásnými pasy. Na toto nejsme zvyklí a naši obránci horko těžko stíhali a oni z toho těžili celý 1. poločas. Ve 2. půli Nová Ves polevila, měli náskok 3 gólů, my jsme začali hrát lépe do defenzivy a to skóré tak skončilo.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Zelinka [-] (70. V. Kuřátko [-] ) , Š. Zdvihal [-] , J. Kolouch [-] (63. M. Hubený [-] ) , L. Vokurka [-] - D. Doležal [-] , L. Doležal [-] , V. Rohovský [-] , P. Kolouch [-] , J. Necid [-] (63. F. Panáček [-] ) - P. Jůda [-] (75. S. Švestka [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Zdražil [-] (60. A. Mrázek [-] ) , V. Novotný [-] , J. Havlík [-] , J. Nečas [-] , J. Máček [-] , J. Starý [-] , P. Bureš [-] (46. T. Nejedlý [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (58. M. Klement [-] ) , V. Zahradník [-]

ŽK: 33. J. Kolouch , 53. P. Kolouch , 63. P. Jůda - 49. V. Novotný .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - HLADÍK Jiří, HNÍZDIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

V souboji těchto „B-éček“ bude utkání pravděpodobně velmi vyrovnané a může skončit
jakkoliv. Nakonec ale o trošku více věřím Nové vsi „B“, která si odveze všechny tři body.

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza