3:1
(3:0)
52. O. Říha (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 14:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítyška rozhodla v první půli


Branky


15. M. Hollý , 34. T. Malý , 39. M. Vařílek - 52. O. Říha (vl.)
17

Osová Bítyška doma přivítala Doubravník. Oba týmy se minulou sezónu pohybovali ve středu tabulky, takže tento zápas byl pro oba celky důležitý, aby dobře odstartovali sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osová Bítyška dala 3 góly

Do prvního poločasu hráči Osové Bítyšky jednoznačně vstoupili lépe. Domácí hráli agresivně, zatímco hosté hráli ze zabezpečené obrany. V 15. minutě pro domácí družstvo přišel úspěch, když domácí útočník Martin Hollý střílel do prázdné brány. Další branku Osová Bítyška přidala, když probíhala 34. minuta. Domácí zahrávali standartní situaci z poloviny a hostujícímu gólmanovi balón poslaný Tomášem Malým zapadl do brány, který tak zvýšíl náskok už na dvě branky. A poslední domácí gól padl ve 39. minutě, když se po krásné individuální akci Martina Hollého, který nahrál do prázdné brány Marku Vařílkovi, který stanovil stav zápasu na 3:0. Domácí si vytvořili pohodlný náskok 3:0, ten už ve druhé poločase stačilo pouze ubránit.

Doubravník se zvedl, přesto to bylo málo

Ve druhém poločase se hra Doubravníku zvedla. Hosté zlepšili výkon a začali Bítyšku trochu tlačit. V 52. minutě se hosté dočkali snížení, když po standartní situaci, když si po dlouhém outu Radka Šebory a následného prodloužení hlavičkou Miroslava Vojty srazil balón do vlastní sítě Ondřej Říha. Hosté poté dokázali zatlačit, vytvořit tlak na domácí tým, ale šance, které si vypracovali, tak gólem bohužel pro ně neskončily. Osová Bítyška si tak připisuje v nové sezóně velmi cenné a důležité tři body, zatímco Doubravník se domů vrací s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Jan Večera - trenér: Výborný výkon, ofenzivní, napadaní, intenzivní fotbal od nás v prvním poločase, ve druhém nám už trochu došly síly, tak to už nebylo ono. Hráli jsme ofenzivně, agresivně, soupeř hrál ze zabezpečené obrany, přesto jsme dali poměrně brzo gól.

FK Doubravník
Miroslav Vojta - hráč: Po pauze jsme se představili v novém ročníku. Přes zlepšený výkon ve druhém poločase jsme dnes v Osové Bítyšce na body nedosáhli. Náš premiérový gól přiše krátce po změně stran.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Hollý [-] (87. M. Dupal [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , O. Říha [-] (87. P. Ivančík [-] ) , J. Dvořáček [-] (68. M. Řezníček [-] ) , O. Zeman [-] , J. Malý [-] (77. A. Karásek [-] ) , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , L. Sýkora [-]

FK Doubravník
T. Vorel [-] - M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , V. Jedlička [-] (68. M. Švadlenka [-] ) , V. Čepička [-] , O. Gibfried [-] (86. M. Fišer [-] ) , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

ŽK: 58. L. Sýkora , 74. P. Karmasin , 81. T. Karmazín - 22. M. Vojta , 45. K. Vojta , 83. O. Gibfried .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Osová Bitýška bývá doma nepříjemným soupeřem. Doubravník loni ke konci sezóny
nepodával oslnivé výkony, proto tuším 3 body pro domácí.
Pozn.: předem ale podotýkám, že 1.kolo se vždy hodnotí obtížněji, protože nikdo pořádně
nevíme, jak se týmy nachystaly na novou sezónu a v jakých sestavách budou nastupovat,
pokud někdo nemá informace ze „zákulisí….

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích