3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 15:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov si poradil s rezervou Žirovnice


Branky


11. J. Žáček , 59. Š. Eremka , 90. L. Moravec (p.)
10

Reportáž zaslal Ondřej Doležal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do zápasu vlétli lépe domácí. V 11. Minutě využil nedorozumění v hostující rozehrávce Žáček a bez problému překonal gólmana hostí a zvýšil pro domácí na 1:0. Obraz hry po gólu se spíše odehrával ve středu hřiště. Žirovnice se párkrát dostala za obranu hostí, ale tam dobře četl hru domácí gólman Matějka a zkušenými výběhy sbíral balóny. Ve 30. Minutě domácí Žáček využil špatnou rozehrávku hostujícího gólmana ale střílel pouze nad hostující svatyni. Ve 40. Minutě propadl míč při rohu k hostujícímu Mojžíšovi, který chtěl propálit vše co mu stálo v cestě, ale proti byl hostující obránce a gólovou šanci mu překazil. Do kabin se odcházeli za stavu 1:0 pro domácí.

 

Druhý poločas

 

Druhý poločas znovu začal lépe pro domácí kdy po dorážce na 2x uklidil míč za záda hostujícího gólmana Eremka. Poté byla hra opět ve středu hřiště ale více na balónu byl hostující tým, který se snažil snížit utkání. Hosté se marně chtěli dostat za domácí obranu, ale ta bohužel pro ně fungovala na jedničku a do větších šancích je nepustila. Třešničkou pro domácí byl faul na Kamana, který prošel tři hráče ze strany, ale poté byl faulován v pokutovém území a rozhodčí suveréně ukázal na pokutový kop. Toho se s přehledem ujmul domácí Moravec a zpečetil na konečných 3:0 pro domácí. Rozhodčí podal solidní výkon. 



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - L. Tecl [-] , Y. Beshota [-] , P. Moravec [-] , M. Mojžíš [-] (75. J. Rohovec [-] ) , T. Doležal [-] , J. Žáček [-] , M. Urban [-] (80. A. Apiján [-] ) , M. Daňhel [-] (46. Š. Eremka [-] ) , O. Doležal [-] , L. Moravec [-]

FC Slavoj Žirovnice B
M. Secký [-] - V. Ježek [-] , P. Rysl [-] , J. Metlička [-] , L. Smrčka [-] , V. Rušil [-] (62. D. Brýna [-] ) , M. Jirsa [-] , V. Novotný [-] (67. V. Dufek [-] ) , J. Semotán [-] , R. Doležal [-] , O. Havlů [-]

ŽK: 32. O. Doležal , 85. J. Žáček , 87. P. Moravec - 16. M. Jirsa , 84. P. Rysl .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MACHÁČEK David - MARŠÍK Jaroslav (N), KOLÁŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů