Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:00

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lauf Mateřova odnesla výpraskem Rohoznice


Branky


15

Několik pozitivních injekcí dostali do žil fotbalisté Starého Mateřova. První body v minulém kole z Chvojence, návrat playmakera Nägeleho po zranění kotníku a středeční vítězství Jakuba Melichara v hlasování o Hráče minulého kola. Sečteno, podtrženo - Rohoznice si z Mateřova odvezla výprask 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvních dvaceti minutách začalo být jasno

Oba celky nastoupili k sobotnímu utkání v oslabených sestavách. Domácí museli již poněkolikáté doplnit svou základní jedenáctku o několik hráčů B-týmu. Hosté taky hlásili několik absencí, tu nejcitelnější pociťovali mezi třemi tyčemi. V minulém kole vyloučený Matěj Zahradník dostal stopku na 1 utkání a tak musel do brány hrdina minulého duelu s Rovní Petr Šmaha.

Jeho kouzlo se však Mateřovským podařilo odčarovat už v prvním poločase. 

Ve 20.minutě vyslal průnikovou přihrávkou ideálně Melichar Žďáru a ten zkušeně otevřel skóre - 1:0.

I druhý gól nesl výrobní nálepku Jakuba Melichara. Ten byl jako Hráč minulého kola opravdu při chuti. Ve 35.minutě oslovil přesnou přihrávkou na kraj vápna Fenyka a ten věděl, co má dělat - 2:0.

A ve 39.minutě už to bylo 3:0, když střelu Kaválka Šmaha hrubě podcenil a ta mu prošla lacině do sítě.

 

Po přestávce výprask dokonán

Rohoznice v sobotu neměla svůj šťastný den. Za celý zápas se hosté nedostali k vážnější šanci, jak by ohrozili brankáře Svichkara. Hra v podání obou celků byla značně nepřesná, plná chyb, ovšem diametrální rozdíl byl v produktivitě. Tam Mateřov Rohoznici jasně přejel.

V 55.minutě po souhře Žďáry s Fenykem druhý jmenovaný ukázal, že se dostává v posledních zápasech do střelecké pohody - 4:0.

O šest minut poté se ukázal přesným pasem do běhu navrátilec Nägele, Žďára má takové sprinty rád a přehozením gólmana zvýšil na 5:0.

A padalo to dál a dál!

Po individuální akci skóroval Melichar a konečnou tečku napsal v 76.minutě svým druhým gólem Kaválek po rohovém kopu.

K zápasu napsal hrající trenér Peter Nägele:

"Dnes vyhrála produktivita nad kvalitou. Konečně jsme začali dávat góly ze situací, které jsme si vytvořili. Hosté neměli prakticky nic."



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Peter Nägele, hráč: "Poté co jsme se střelecky probudili, věřím, že příště zažijí Mikulovice peklo! A já se vrátím ke svým berlím, se kterými jsem na zápas přišel."




Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - T. Fenyk [-] (80. M. Vaněk [-] ) , Z. Žďára [-] , Z. Antonijevič [-] (60. D. Pozdník [-] ) , P. Nägele [-] (63. J. Macek [-] ) , P. Kaválek [-] , J. Melichar [-] (76. J. Hruška [-] ) , L. Skalický [-] , P. Hromádko [-] , M. Kučera [-] , K. Veselák [-] (76. J. Pavlas [-] )

Sokol Rohoznice
P. Šmaha [-] - M. Mlynka [-] (69. P. Ryšavý [-] ) , V. Fidler [-] , A. Spěvák [-] , O. Metelka [-] , P. Zezulák [-] , J. Buchta [-] , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , J. Skoupý [-]

ŽK: 42. Z. Žďára , 44. Z. Antonijevič , 57. M. Kučera .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - OLAJOS Viliam, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Nývlt
Tip experta: výhra hostů

Mateřov minule ve Chvojenci konečně bodově zabral, je to hodně o tom, jak se sejdou. Rohoznice dokáže být nevyzpytatelný soupeř a docela jim věřím.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů