FOTO: Vitějovice daly ve Volarech pět branek


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté představili mladý nadějný tým, který pod taktovkou starších hráčů ukázal svou sílu. Pod dirigentskou taktovkou Igora Nitranského, kterého doplňoval Miroslav Mráz, řídili dravé mládí velmi dobře. Vitějovičtí šli po zásluze Igorem Nitranským do vedení. Volarští byli pod tlakem a jen špatná koncovka a dobrý výkon Riedla v domácí brance byly důvod, proč se skóre nenavyšovalo. Nakonec ale hosté zvýšili ve 38. minutě, to když krásnou nahrávku za obranu dostal Igor Nitranský a ten krásně  z 25 jen prodloužil kolem bezmocného Riedla do branky. V závěru poločasu nařídil pro domácí po faulu na Svěchotu hlavní arbitr Háša pokutový kop, který Adam Iliev proměnil.

 

Druhý poločas již byl v režii hostí, kteří v 65. minutě jdou do dvoubrankového trháku Máčlem a když po třech minutách vsítil Čížek čtvrtý gól, bylo jasno, kam poputují body z Volar. V samotném závěru, kdy již pomalu v přítmí se zápas dohrával, v 82. minutě opět Čížek  přidává nepopulárního bůra a za chvíli byl konec.

Hosté si za svou kolektivní hrou body zasloužili a pod Osuli odjeli spokojeně.

 

autor: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Tatran Volary
D. Riedl [-] - J. Vairich [-] , P. Smažík [-] , K. Plzák [-] , M. Sedlák [-] , A. Iliev [-] , V. Svěchota [-] , . Bledý [-] , R. Košík [-] , V. Kubát [-] , Z. Dočekal [-]

TJ Vitějovice
J. Krejčí [-] - J. Čížek [-] , M. Tremmel [-] , J. Záhorka [-] , R. Šeda [-] , P. Šeda [-] , O. Pokorný [-] , I. Nitrianský [-] , M. Mráz [-] , M. Máčl [-] , M. Ludačka [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: HÁŠA Richard - BARTÁK Tomáš, POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Doma jsou Volary silný tým a Vitějovické porazí.