Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bavorovice doma přestřílely Dívčice a dál drží neporazitelnost


21

Bavorovice mají i po třech zápasech plný počet bodů. Domácí v duelu s Dívčicemi těžili z velmi dobré první půle, když vedli 2:0 díky trefám Vokurky a Hanouska. Hostující celek vrátil do utkání dvěma góly Pavel Hezoučký, o osudu utkání ovšem rozhodl domácí hrdina Vladyslav Pavlynov, jenž v 73. minutě dorážkou rozhodl o výhře domácích v poměru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas, skóre mohlo být i vyšší

Vstup do utkání se lépe podařil domácím. Již po dvou minutách hry měl velice blízko ke vstřelení branky zkušený Vokurka, který jen těsně minul. Hororový úvod Dívčic pak nadále pokračoval. Po necelé čtvrthodině hry našel Babka nabíhajícího Pavlynova, ten ale vybojoval pouze rohový kop. Po tomto rohovém kopu přišlo několik dorážek, ale Vondrka v brance držel naděje Dívčic. Hosté měli také velkou šanci na vstřelení vedoucí branky, ale prudkou střelu Špinara vyrazil domácí brankář. Ve 29. minutě se skóre už měnilo, Hanousek kopal asi pátý roh a po několika odrazech se k míči dostal Svatopluk Vokurka a protlačil balon za záda bezmocného Vondrky - 1:0. O devět minut později zahrával přímý kop Radek Hanousek a zdvojnásobil vedení bavorovických. Do konce prvního dějství pak šance poněkud ustaly, domácí tak šli do kabin spokojenější díky dvoubrankovému vedení, které mohlo být i vyšší nebýt několika skvělých zákroků dívčického brankáře.

Ve vyrovnaném druhém poločase byli nakonec šťastnější domácí

To ale ve druhé půli vydrželo jen něco málo přes dvě minuty. Ve 47. minutě se po přihrávce Špinara skvěle uvolnil Pavel Hezoučký a snížil na 1:2 z pohledu hostů. Bavorovice ve druhém poločase vypadly z tempa, načež jejího polevení Dívčice zkoušely využít. Oba týmy však měly jen náznaky šancí, než po hodině hry propadl ve vápně míč, ale k vyrovnání nedošlo. Hosté ožili, snažili se dál bojovat a domácí čekali na brejky. Často rozkouskovaná hra plná nepřesností už mířila do nastavení, ale hotovo zdaleka nebylo. To by ale v 73. minutě nesměla dívčická obrana pustit ke střele Hanouska, když jeho ránu vyrazil brankář na hlavu Vladyslava Pavlynova - 3:1. Dívčice dokázaly snížit o pět minut později, když nedůrazná obrana Bavorovic dovolila Pavlu Hezoučkému snížit na rozdíl jediné trefy. V posledních vteřinách ještě po závěru pálil zpoza vápna Hezoučký, jehož střela proletěla jen těsně nad břevnem. Bavorovice tedy uhájily těsnou výhru, přestože to po prvním poločase na drama rozhodně nevypadalo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): První poločas jsme hráli takticky velmi špatně a mohli jsme prohrávat i o více branek. Naštěstí nás v brance podržel Jirka Vondrka. Sice jsme nějaké šance měli, ale branku se nám vstřelit nepodařilo. Naopak jsme dostali branku ze situace, kterou podle mého musíme ubránit. Na začátku druhé půle jsme zaslouženě snížili, byli jsme jasně lepším týmem. Udělali jsme ale znovu individuální chybu, která nás nakonec stála alespoň bod. Musíme zvednou hlavy a jít dál!



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - T. Ondruš [-] , R. Dittrich [-] - F. Šafránek [-] , P. Babka [-] , M. Masaryk [-] - R. Hanousek [-] , S. Vokurka [-] , V. Pavlynov [-] - M. Kadlec [-] , F. Klíma [-]

TJ Mír Dívčice
J. Vondrka [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , M. Šrámek [-] - L. Tvrzický [-] , D. Petružálek [-] , M. Špinar [-] , J. Valenta [-] , P. Hezoučký [-] , J. Špán [-] - P. Hezoučký [-]

Hráči zápasu: V. Pavlynov - J. Vondrka .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - HORA Karel, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bavorovice budou chtít využít skvělý vstup do soutěže a pokračovat na vítězné vlně, ale podle mě Hezoučký se Špinarem dovedou Dívčice k výhře.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů