Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas kola mezi domácím Zdelovem a hostujícími Teplicemi nabídl celkem 7 gólů.


Branky


9. M. Neubecker - 28. J. Kalaš , 31. T. Otta , 55. J. Kalaš , 57. T. Mucha , 62. D. Kretschmer , 85. J. Hauschke (p.)
9

Poslední utkání 12.kola JAKO 1. B třídy, které se odehrálo v neděli ve Zdelově sice začalo lépe pro domácí, bohužel pro ně si ale 3 body odváží hosté do Teplic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku tlačili, první poločas vyšel nakonec lépe hostům.

Zdelov vstoupil do utkání velice odhodlaně a snažil se dostávat k šancím ohrožující soupeřovu branku, jedna taková šance jim vyšla již v 9. minutě kdy se prosadil kolenem domácí Neubecker, který zůstal naprosto volný po centru od jeho spoluhráče. Rychlý gól hosty dostal více do hry a držení míče bylo v jejich linii, Teplice začali hrát o každý míč a byl to právě hostující Kalaš, který vyrovnal na 1:1 po jeho přesné střele, po následných 3 minutách se v 31. minutě dostal k velké šanci také hráč hostů Otta, který svojí proměněnou šancí dostal hosty ještě před poločasem do lepšího skóre. Ještě před závěrem 1. poločasu měli domácí možnost vyrovnat, ale branková konstrukce byla proti, v poločase tedy skóre bylo 1:2. 

Zdelov sice bojoval od začátku ještě více, pak ale přišlo něco co nečekal žádný fanoušek domácích.

Domácí začali o dost lépe do druhého poločasu, ale po centru hostů do vápna zvýšil na 1:3 hráč hostů Kalaš. Ihned poté následovala další akce kde se k šanci dostal hostující Mucha, který propálil brankáře na přední tyči. Další gól přišel necelých 5 minut poté, kdy Kretschmer z Teplic se dostal šanci ke skórování v podobě dorážky, kterou proměnil a zápas byl téměř již rozhodnutý. Tým z Teplic nakonec dostal ještě jednu šanci a to v podobě pokutového kopu, který si vzal na starost Hauschke a v 85. minutě zvýšil skóre na knečných 1:6. Tento zápas se tak stal ve 12. kole zápasem, kde padlo nejvíce gólů. 



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Michael Neubacker, kapitán týmu: Od úvodu se hrálo vyrovnané utkání, které přineslo velkou šanci na naší straně. Když v 9.minutě centr Karlose propadl až k úplně volnému Neubemu, který dokázal kolenem nasměrovat míč do prázdné brány a zajistil nám vedení 1:0. Jenže po vstřelené brance převzali hosté iniciativu a dvěmi přesnými zásahy dokázali otočit skóre zápasu. Vyrovnat mohl Karlos po rohovém kopu, ale skvělou hlavičkou, bohužel pro nás, trefil brankáře a ten ke svému překvapení dokázal zabránit vyrovnání. V první půli jsme si vypracovali ještě jednu velkou šanci, když chybu v rozehrávce hostí mohl potrestat Michal Kozel, ale jeho lob skončil bohužel na břevně. Díky velkému zahazování šanci hráčů Teplic nad Metují skončil první poločas vedením hostí 1:2. Hned v úvodu druhé půle jsme dokázali hosty přehrávat a snažili jsme se vyrovnat, jenže naše akce končily na hranici velkého vápna a tak přišel trest v podobě tří gólů hostí v rozmezí 7 minut a bylo po zápase. Hosté měli poslední slovo z penalty, kterou dokázali proměnit a upravili výsledek zápasu na 1:6.

TJ Slavoj Teplice nad Metují
Miloš Zeman, trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně s chutí hrát fotbal, ale přišel brzký inkasovaný gól z brejku domácích. Naštěstí nás to nijak nerozhodilo a pokračovali jsme v dobré hře. Přes obranu Zdelova jsme se dostávali po stranách poměrně jednoduše. Po velkém náporu se ve 28. minutě prosadil Jáchym Kalaš z rohového kopu. O pár minut později se Tomáš Otta uvolnil na křídle a z hranice vápna přesně zamířil mezi tři tyče. Do poločasu mohlo být opět srovnáno, když se domácí po chybě v obraně řítili sami na bránu, naštěstí zdárný lob hostujícího hráče skončil na břevně. Soupeř začal druhý poločas aktivněji, což utnul Jáchym Kalaš, který po centru zvýšil na 3:1. Hned poté na přední tyč propálil brankáře Tomáš Mucha. Třetí branku během sedmi minut vstřelil jednoduchou dorážkou Denis Kretschmer a rázem bylo rozhodnuto. Na konečných 6:1 skóroval svým premiérovým gólem v našem dresu Jakub Hauschke z pokutového kopu, který byl pískán po faulu na Tomáše Řeháčka.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - A. Lipenský [-] , K. Vašátko [-] (74. M. Maňas [-] ) , T. Forejtek [-] (46. M. Staněk [-] ) , J. Cvejn [-] , M. Kozel [-] , J. Weisser [-] , M. Neubecker [-] , T. Handa [-] , T. Kozel [-] , R. Kyral [-]

TJ Slavoj Teplice nad Metují
J. Mačí [-] - T. Mucha [-] , J. Hauschke [-] , R. Lauryn [-] (69. A. Rosecký [-] ) , T. Otta [-] (69. D. Pekař [-] ) , D. Kretschmer [-] , J. Šošovička [-] (46. J. Šošovička [-] ) , D. Kretschmer [-] , J. Kalaš [-] (76. F. Červený [-] ) , T. Řeháček [-] , M. Matouš [-]

ŽK: 34. J. Weisser , 83. M. Neubecker .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Žerovnický David - ŽÁK Pavel, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:36
Michal Švorc

Expert: Boris Markarjanc
Tip experta: výhra domácích

Tady dám na domácí, když se sejdou Cvejn, Kozel a Vašátko, tak by měli mít přeci jen navrch proti hostům. Tam bych vyzdvihl gólmana Pepu Mačího.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 17:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:25
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: remíza