0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplice si připsaly první venkovní výhru


Branky


6. R. Lauryn , 61. T. Otta
7

Teplice po nepříliš povedeném vstupu do sezóny navázaly na své první domácí vítězství a v Českém Meziříčí vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lauryn poslal hosty rychle do vedení

Hosté vstoupili do utkání skvěle, když v 6. minutě proměnil svůj únik Lauryn. Teplice pokračovali v aktivní hře i nadále a domácím toho moc nedovolily. V nějvětší příležitosti Meřiče podržel svůj tým Mačí. Další branky v první půli k vidění nebyly.

Výhru Teplic pojistil Otta

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, ale hosté jejich dvě velké šance ustáli a z první vyloženější šance naopak udeřili. Mucha našel pěkným pasem Ottu, který se dostal přes domácí obránce a střelou pod břevno navýšil náskok Teplic na 2:0. Hosté čisté konto udrželi až do konce a z Českého Meziříčí si tak odváží zasloužené tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
David Horký,vedoucí mužstva: Zasloužené vítězství hostí, kteří své vypracované šance na rozdíl od nás proměnili. My se musíme co nejlépe připravit na příští víkend, jelikož nás čeká derby v Opočně.

TJ Slavoj Teplice nad Metují
Dušan Kalaš, trenér: Pro nás se jedná o velice důležité vítězství, protože jsme po první domácí výhře dokázali bodovat i venku. Teď to musíme potvrdit doma proti Javornici.



Sestavy


FC České Meziříčí
J. Podstata [-] - T. Vejprava [-] , J. Tomášek [-] , D. Fiala [-] , V. Slánský [-] (71. J. Tomášek [-] ) , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , L. Provazník [-] , J. Fiala [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-]

TJ Slavoj Teplice nad Metují
J. Mačí [-] - F. Hrubý [-] (68. D. Pekař [-] ) , T. Otta [-] (62. J. Šošovička [-] ) , R. Lauryn [-] (86. M. Pouznar [-] ) , D. Kretschmer [-] , J. Šošovička [-] , T. Mucha [-] , J. Kalaš [-] (86. A. Rosecký [-] ) , T. Řeháček [-] , M. Matouš [-] , D. Kretschmer [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešava Otakar - ŠOB Aleš, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů