2:1
(0:0)
66. P. Kašpařík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdounky těsným rozdílem porazily Vlčnov


Branky


55. D. Moravec , 87. M. Kyrcz - 66. P. Kašpařík (p.)
10

Fotbalisté Zdounek na svém hřišti vyhráli nad fotbalisty z Včnova a berou 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo až ve druhém poločase

Utkání začali lépe hosté, kdy se dvakrát po sobě dostali do šance. Domácí fotbalisté však můžou poděkovat brankáři Šestákovi, který svůj tým při každé šanci podržel. Do kabin tak šly oba mančafty za stavu 0:0. 

Díky Moravcovi šli domácí do vedení

V 55. minutě zápase se do samostatného úniku dostal domácí forvard Moravec a překonal tak hostujícího brankáře. V 66. minutě dostali hosté dárek v podobě pokutového kopu. Ten efektivně využil Kašpařík a vyrovnal skóre zápasu na 1:1. Když už se zdálo, že se oba celky rozejdou smírně, byli jsme svědky nádherné branky. Střídající Kyrcz ukončil trápení domácích krásným volejem a mohl tak slavit výhru svého týmu 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdounky
Zdeněk Čevela: Utkání jsme hned v úvodu nezačali nejlépe, kdy dvakrát po sobě držel tým Šesták. Pak jsme již převzali iniciativu, ale koncovka hodně trpěla a s ní i diváci. Nehrál se vůbec pěkný fotbal, kdy to bylo z obou stran trápení. Jsme spokojeni pouze s body Jediné co můžu pochválit, je skvělý výkon pana rozhodčího.




Sestavy


TJ Zdounky
K. Šesták [-] - M. Přibyl [-] (46. J. Pektor [-] ) , T. Navrátil [-] , P. Mozga [-] , R. Červík [-] , J. Andrýsek [-] , D. Moravec [-] , J. Klabal [-] , D. Judas [-] (92. L. Mozga [-] ) , T. Frkal [-] , V. Ferenz [-] (78. M. Kyrcz [-] )

TJ Vlčnov
L. Machala [-] - J. Flasar [-] , P. Kašpařík [-] , L. Kolečkář [-] , M. Mikulec [-] - J. Fibichr [-] , J. Šobáň [-] , P. Hanák [-] (74. T. Duřil [-] ) , D. Machala [-] - D. Sagula [-] (79. Š. Pešl [-] ) - J. Bednařík [-] (62. J. Koníček [-] )

ŽK: 51. T. Frkal - 40. D. Machala , 65. J. Koníček , 68. D. Sagula , 83. L. Kolečkář .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - ZELINKA Jiří (N), ZAJÍČEK Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Ondřej Hoferek
Tip experta: výhra domácích

Zdounky jsou silný soupeř a to především v domácím prostředí. Vlčnov zatím dvakrát remizoval a to s papírově slabšími soupeři. Hosté budou tahat za kratší konec provazu, nebudou stačit jak fotbalově tak fyzicky. Jasné tři body pro domácí. 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích