0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nuda v Bystřici. Bystřičtí recept na "zaparkovaný autobus" Baníku nenašli.


Branky


13

Nedělní odpoledne mělo přinést zajimavý duel. Bystřici, povzbuzené dobrým výkonem a vysokým vítězstvím na půdě Petřvaldu, se proti zatažené albrechtické obraně nedařilo. Utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí se rodilo jako šafránu

Domácí se po dvou gólově bohatých utkáních postavili zrádnému soupeři z Albrechtic. Baník se může v tomto ročníku pyšnit jednou z nejlepších obran v soutěži, když za šest zápasů inkasovali pouze sedm branek. Že to bystřičtí nebudou mít jednoduché tušilo také 85 přítomných diváků. Domácí do utkání vstoupili aktivněji. Hned v první minutě utkání Králíček přesným centrem z levé strany vybídl k šanci Marka Martinčíka. Ten ale napoprvé promáchl a jeho druhý pokus trefil jen jednoho z albrechtických obránců. Hosté se dle slov asistenta trenéra Taussiga prali s rozšířenou marodkou a taktiku si tak museli přizpůsobit. Zaparkovaný autobus na domácí platil, a tak další příležitost přišla až po půl hodině hry. Další centr Králíčka našel Sroku, který ještě vylepšoval pozici pro volného Pilch. Sedmadvacetiletý hráč však pálil mimo. To bylo z prvního poločasu bohužel vše. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu. 

Závěrečný pokus Buryana nevyšel

Druhý poločas přinesl jednu změnu na straně domácích. Kouč Ivan Martinčík chtěl na hluboký blok Baníku vyzrát rychlostí, a tak ze hry stáhl Martin Martinčíka, kterého nahradil rychlonohý Zabystrzan. Domácí zkusili v 52. minutě zahrozit z rychlého brejku. Akci rozjel Sroka, který nahrál míč Baronovi, který následně našel po straně nabíhajícího Pilcha. Jeho pokus vyrazil Gradek na roh. Po hodině hry potáhl útok po levé straně Baron, přihrál pod sebe Buryanovi, ten si míč připravil na levačku, ale přestřelil Gradkovu bránu. Další šance přišly až před koncem utkání. Pět minut před závěrečným hvizdem přišlo pěkné přenesení hry ze strany bystřičanů. Baron našel před brankou osamoceného Kantora, který ale se svým volejem nenaložil ideláně. Na největší vzrušení v zápase si tak diváci museli počkat do poslední minuty. Přímý kop domácích rozehrál Baron, který přesným balónem za obranu našel Buryana. Gradka se rozhodl obhazovat, nicméně špatným první dotek jej vyhnal ze střeleckého úhlu. Následnou střelou se mezi tři tyče nevešel. Sudí Smetana tak zápas raději ukončil za bezbrankového stavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář: Nuda nuda, šeď šeď. Po dvou střeleckých koncertech do Bystřice přijely Albrechtice. Od úvodního hvizdu postavili před vlastním vápnem obranný val, který se nám nepodařil během celého duelu překonat. (zdroj: tjfotbalbystrice.cz)

FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, asistent trenéra: Dnes jsme zavítali do Bystřice. Domácí velmi silný soupeř, technický vyspělí. Nastoupili jsme s několika marody. Tomu jsme podřídili taktiku. Domácí měli více ze hry. Většinu času se hrálo před naše šestnáctkou, ale poctivým, zodpovědným a bojovným výkonem jsme uhráli cenný bod. V dané situaci to bylo maximum možného. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - N. Sroka [-] , F. Buryan [-] , D. Marosz [-] , M. Martinčík [-] (46. A. Zabystrzan [-] ) , Š. Krátký [-] , J. Pilch [-] (73. R. Badura [-] ) , L. Baron [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-]

FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - J. Hradil [-] , O. Přeček [-] , T. Izaiáš [-] (87. P. Mik [-] ) , J. Rusnok [-] , M. Šimák [-] , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , L. Vagner [-] , D. Uher [-] , P. Zielonka [-] (69. D. Cileček [-] )

ŽK: 83. D. Kantor - 54. L. Vagner , 68. J. Rusnok .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SMETANA Patrik - LEVINGER Milan, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích