Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť doma převálcovala Štěpánkovice


10

Libhošť opět ukázala, že si svou nedobytnou pevnost velmi dobře střeží a nepovolila ji dobýt ani Štěpánkovicím. Ty se přitom v úvodní půlhodině hry prezentovaly sympatickým výkonem, ale střelecký koncert předvedlo domácí mužstvo.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned zkraje zápasu mohl dvakrát poslat hosty do vedení Heider, ale z obou šancí vyšel gólově naprázdno. Domácí mužstvo zahrozilo obrovitým Smolarčíkem, jehož hlavička se jen těsně svezla nad břevno. Pak se zase pro změnu přihlásili o slovo hostující Pavelek a Stromský, ale oba stříleli mimo vymezený prostor. Následně jakoby se hosté z hřiště vypařili. Otěže převzala na kopačky Libhošť a ta zasazovala soupeři jednu ránu za druhou. První trefa Hajníka vzešla po přihrávc Smolarčíka z levé strany – 1:0. Stejné duo pak přidalo totožný gól, jen s tím rozdílem, že se akce odehrála na pravé straně – 2:0. Zkraje druhého dějství po navedení míče zkompletoval Hajník svůj hattrick – 3:0. A aby toho neměl málo, tak vzápětí korunoval svůj výkon svou čtvrtou trefou – 4:0. Pátou branku utkání připravil Polášek dlouhým nákopem na hlavu Smolarčíkovi – 5:0. Devastaci soupeřovy obrany dokonal za pár minut zpoza vápna střílející Skalík – 6:0. Bolest hostů zmírnily alespoň dvě korigující trefy v samém závěru zápasu. Pod oba se podepsal Grigarčík. Ten se nejprve povedenou střelou zpoza vápna trefil k tyči – 6:1. Následně po pěkném individuálním slalomu připravil snadné zakončení pro Stuchlíka – 6:2. Byla to ovšem jen slabá náplast na ne moc vydařené vystoupení Štěpánkovic, které přezimují v tabulce na posledním místě. 



Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] (46. T. Sobotík [-] ) - V. Malovec [-] , A. Polášek [-] , M. Blažek [-] (64. O. Hanzelka [-] ) , D. Symerský [-] , P. Hajník [-] , T. Turský [-] (46. J. Skalík [-] ) , J. Jachník [-] (70. J. Procházka [-] ) , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , F. Žárský [-] (46. O. Dubec [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] (58. J. Hanzlík [-] ) - J. Machala [-] , D. Kožušník [-] , M. Josefus [-] - R. Heider [-] (58. D. Hanzlík [-] ) , M. Huber [-] (39. M. Stuchlík [-] ) , M. Hrbáč [-] , F. Stromský [-] - P. Pavelek [-] (46. M. Grigarčík [-] ) - J. Tomíček [-] , J. Dluhoš [-] (58. L. Nevřela [-] )

ŽK: 75. M. Blažek - 24. J. Machala , 75. F. Stromský .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Šistík Petr - BORÁŇ Tomáš, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:04

Tip: výhra domácích