Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice přestřílely v derby Štěpánkovice


Branky


14

Těžký terén poznamenal kvalitu prajzského derby mezi týmy, které se v minulém kole konečně chytly a slavily vítězství. V místním prajzském derby slavily další vítězství Kozmice, které zdá se, že se konečně chytly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas načala rychlá branka domácích

Domácím vyšel úvod zápasu, kdy Hartmannův centr na zadní tyč vracel hlavou pod sebe Smrček a pro dobíhajícího Kaniu už nebyl problém dopravit míč do sítě – 1:0. Autor úvodní trefy mohl za několik minut přidat druhý zásah, ale k úspěšnému zakončení mu scházely decimetry. Hrál se bojovný fotbal mezi oběma vápny. Hosté se poprvé osmělili střeleckým pokusem Grigarčíka, který si cestu do sítě nenašel. Ujala se až tradičně zahrávaná standardka, kdy rohový kop Dluhoše usměrnil hlavou do brány Josefus – 1:1. Kozmice si ovšem ještě do pauzy vzaly zpět své vedení. Další přesný Hartmannův centr přetavil přesnou střelou k tyči Kania – 2:1. 

I ve druhé půli padly tři branky

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. K vidění byly urputné souboje a zblokované střely. Kloudných akcí bylo k vidění poskromnu. Přesto se diváci dočkali i dalších branek. Domácí obrana po rohu Hrbáče opět nepohlídala důrazného Josefuse, který další dobře mířenou hlavičkou srovnal skóre – 2:2. Kozmice opět přispěchaly s rychlou odpovědí. Agilní Mlýnek obral forčekingem soupeře o balón, přihrál do strany Hartmannovi, jehož centry jsou naprosto učebnicové. Po dalším přesném adresování vybídl ke skórování hlavičkujícího Galdiu a ten se i přes hradbu těl soupeře prosadil – 3:2. Štěpánkovice už pak vrhly všechno do útoku. Do rozhozené obrany vlítl po uličce Galdii rychlonohý Mlýnek, jenž kličkami obelstil nejen soupeřova beka, ale i gólmana a pohodlně přidal pojistku – 4:2. 

 



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - L. Lesniak [-] , Š. Kania [-] (68. Š. Opíchal [-] ) , J. Halfar [-] (68. O. Vitásek [-] ) , A. Babušík [-] , D. Mlýnek [-] (90. M. Volný [-] ) , M. Hartmann [-] , M. Daněk [-] (68. J. Galdia [-] ) , T. Müller [-] , O. Mokrý [-] , M. Smrčka [-] (90. D. Hurina [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - J. Machala [-] , D. Kožušník [-] , J. Tomíček [-] - F. Stromský [-] , M. Hrbáč [-] - M. Josefus [-] , M. Grigarčík [-] , P. Pavelek [-] - R. Heider [-] (61. M. Huber [-] ) , J. Dluhoš [-] (71. M. Liška [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - MACHALA Petr, SEKANINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2023 12:16
Jiří Lusar

Expert: Martin Hartmann
Tip experta: výhra domácích

Minulé kolo jsme předvedli dobrý výkon v Albrechticích, na který budeme chtít navázat a doma ho potvrdit. Věřím, že Štěpánkovice porazíme.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 06:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 15:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:42

Tip: výhra domácích