2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledková krize Chlebičova nadále pokračuje


Branky


14

Viktorka marně hledá svou dobrou formu z úvodu soutěže. V jediném sobotním duelu hostila rozjeté Darkovičky. Hosté vedli po hodině o tři branky. A byť se domácí Chlebičov vzchopil a dotahoval manko, na body opět nedosáhl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky ovládly první poločas

Hosté z Darkoviček měli skvělý vstup do zápasu, když hned z první šance udeřili a šli záhy do vedení. Dlouhý Rychnovského nákop za obranu nedokázali domácí odvráti, míče se ujal Staniek, který našel přesným centrem na zadní tyči číhajícího Kalvara – 0:1. Domácí tým působil v úvodu dost vlažně a ospale. Jeho pasivitu a i laxnost v rozehrávce potrestal soupeř druhou trefou. Aktivní Fojtík zachytil míč a přihrál do zakončení autoru úvodní trefy Kalvarovi, který přesnou střelou k tyči navýšil vedení pro svůj tým – 0:2. A mohlo být hůře pro domácí. Po necelé půlhodině mohly Darkovičky vytěžit z přečíslení další branku, jenže lob Hanauera byl přetažený. Domácí tým se za první poločas prakticky k ničemu nedostal vůbec neohrozil bránu. Mohl za to aktivní presing hostů i poctivá hra dozadu.

   

Viktorka se pozdě probudila

Chlebičov zkusil zareagovat změnami v sestavě, ale ani to zpočátku nepomohlo. Navíc si nepohlídal brejk hostů, kteří se po necelé hodině opět prosadili. Hanauer dostal míč do běhu, našel přesným centrem ve nehlídaného Kalvara, který prudkou hlavičkou dokonal svůj hattrick – 0:3. Až posléze se Chlebičov probudil k větší aktivitě a výsledkem byla rychlá kontaktní branka. Lazecký se ujal dlouhého nákopu Radka za obranu a přesným centrem na zadní tyč našel nehlídaného Wiwegera, který vykřesal naději pro domácí – 1:3. Rázem bylo chlebičovských plné hřiště, nicméně udeřit mohly Darkovičky. Po rohu Hanauera zamířil několik decimetrů nad břevno Turanský. Chlebičov vrhl v závěrečné desetiminutovce všechny síly do útoku. Těsně před koncem normální hrací doby využil agilní Kolig Stoškova nákopu za obranu a potrestal hostující brankáře Chvěju, který špatně načasoval svůj výběh z brány – 2:3. V samém závěru sahali domácí dokonce po bodu. Další centr Kužela se svezl na hlavu Adama Korbela, který zakončoval v záklonu pouze do připravených rukavic Chvěji. I tímto jistým zákrokem si brankář hostí vysloužil odpustek za předchózí menší zaváhání a mohl slavit další výhru svého týmu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (trenér): "Bohužel jsme totálně prospali první poločas, který byl z naší strany velmi špatný. V tom druhém už to bylo lepší, ale začali jsme hrát dost pozdě. Neměli jsme vůbec klid na kopačkách a kupili školácké chyby. Prakticky dva góly ze tří jsme soupeři darovali, čímž nesnižuji jeho kvalitu. Musíme se zlepšit v zadní řadě, protože spoustu gólů soupeřům doslova darujeme zadarmo. Už poněkolikáté jsme zbytečně ztratili body"

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "I když jsme věděli, že se soupeř poslední zápas trochu trápí, tak jsme jeli do Chlebičova s respektem. První poločas byl z naší strany skvělý, dali jsme dva rychlé góly a soupeře téměř k ničemu nepustili. O poločase jsme si řekli, že musíme nadále hrát zodpovědně, že se soupeř jen tak lehce nevzdá. Hodně nám pomohla třetí branka. Pak jsme se už zaměřili spíše na uhájení výsledku. A byť se Chlebičov dostal na dostřel, tak jsme si to už vcelku hlídali. Za výhru jsme určitě rádi, protože na zdejším hřišti se nám dlouhodobě nedařilo"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , D. Wiweger [-] , V. Koneczný [-] (46. M. Stošek [-] ) , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] , L. Lazecký [-] , M. Korbel [-] (46. R. Kolig [-] ) , Š. Šťavík [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] (80. A. Kuřidém [-] ) , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , D. Kempný [-] (30. M. Gai [-] ) , J. Hanauer [-] , A. Fojtík [-] (62. P. Turanský [-] ) , Š. Staniek [-] (80. O. Kořenek [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - YEGHIAZARYAN Vachik, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2023 12:18
Jiří Lusar

Expert: Jakub Tomíček
Tip experta: remíza

Zajímavý souboj dvou kvalitních týmů, což dokazuje jejich postavení v tabulce. Myslím si, že půjde o vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 14:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 11:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:31

Tip: remíza