1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 14:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice slavily třetí výhru v řadě


Branky


22

Albrechtice mají za sebou více než úspěšný anglický týden. Během sedmi dnů vyválčila Partyšova parta devět bodů za tři výhry. V posledním nedělním duelu si vyšláply na dobře rozehraného nováčka z Velkých Heraltic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka utkání

Hned v úvodu utkání spálilo duo Šupák s Houdkem obrovskou příležitost, když nedokázalo z úniku dva na nikoho vytěžit vedoucí branku. Daleko ke skórování neměli ani po rohu hlavičkující Čanecký a hlavně z hranice malého vápna zakončující Šupák, ale koncovka je neposlechla. Hosté dali o sobě vědět po šanci Laučeka, který pálil z levé strany vedle tyče. Obdobně skončil i pokus jeho spoluhráče Válka, kterému do šance nabíjel Kocián. Po půlhodině hry padla první a bohužel i poslední branka zápasu. Šupák s Hrubým vymíchali soupeřovu obranu a přichystali Vojtěškovi gól na zlatém podnose – 1:0.   Největší příležitost Heraltic na vyrovnání spálil těsně před přestávkou Šimon. Ten dostal za obranu ukázkovou uličku od Rolného, jenže nájezd a následné obstřelení kolem gólmana přišlo vniveč.

 

 

Heraltice bojovaly, ale gól vstřelit nedokázaly

Po přestávce už nebyly Albrechtice skoro vůbec aktivní dopředu a víceméně se zaměřili na bránění v devíti lidech. I přes tuto hradbu si hosté zkraje druhého poločasu vytvořili stoprocentní tutovku. Válek přihrál ve vápně do šance Kociánovi a ten ve vyložené šanci pouze orazítkovat břevno. Za několik minut pláchl po levé straně Šimon, ale místo lobu přes gólmana volil kličku do strany, až se zahnal do úhlu a nakonec ani nezakončil. Domácí tým se ve druhém poločase zmohl pouze na nepřesný pokus Čaneckého a poměrně dobře vyvíjející se akci Hrubého, který mohl lobovat, ale volil jiné zakončení, které k pojistce nevedlo. Asi největší příležitost na vyrovnání měl v závěrečné desetiminutovce po centru Bolíka hlavičkující Kocián, kterého excelentně vychytal Štencek. Jeho zásluhou si domácí tým připsal hubené vítězství a potřetí za sebou odešel z hřiště jako vítěz. Albrechtice jsou rázem v popředí tabulky.    

 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (trenér): „Chtěli jsme dnešní utkání odehrát víceméně v bloku a neroztahovat hru na nějakou obrovskou plochu, protože už nám po náročném týdnu přeci jen scházely fyzické síly. Měli jsme v nohách třetí utkání za týden. I tak jsme hráli dobře organizovaně, vypracovali i slušné šance, ale po hříchu proměnili jen jednu. Ale jinak jsme si to uhráli s nulou vzadu, za což chci klukům poděkovat. Chtěl bych také pochválit soupeře z Heraltic, kteří se prezentovali sympatickým výkonem, nestěžovali si na rozhodčí a přijeli si s námi zahrát fotbal. Za to jim patří dík“

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): „Pro nás je to dnes velmi smolná porážka. Jestli jsme neměli vyhrát, tak alespoň bod za remízu jsme si zasloužili. Skoro celý zápas jsme byli aktivnější na míči, jen nějakých dvacet minut jsme nechali soupeři, protože jsme poněkud zalezli. Měli jsme i více šancí a nechali jsme si dát takový hloupý gól. Bohužel jsme ani jednu naši šanci neproměnili a z toho pramení prohra, která je pro nás určitě ztrátou“



Sestavy


FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - J. Houdek [-] , M. Šupák [-] (62. P. Varga [-] ) , R. Vojtěšek [-] (62. V. Tomášek [-] ) , J. Hrubý [-] (89. V. Foldyna [-] ) , J. Hrabovský [-] , A. Klepáček [-] , A. Sotorník [-] , M. Čanecký [-] , J. Vrána [-] , T. Moc [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Košárek [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , O. Šmíd [-] (56. A. Bolík [-] ) , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] , J. Košárek [-] , M. Návrat [-] , V. Kocián [-] (82. X. Nguyen [-] ) , M. Lauček [-] (56. M. Zemborski [-] )

ŽK: 83. J. Hrabovský , 90. V. Tomášek - 40. O. Šmíd , 79. D. Ladner .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - YEGHIAZARYAN Vachik, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Zbyněk Melčák
Tip experta: výhra domácích

Proti Heralticím jsme nedávno hráli a byly dost nepříjemné. Ale i Albrechtice se zvedly. Myslím, že to bude těsná výhra pro domácí Albrechtice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů