0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce ztratily první body v sezóně


Branky


21

Zajímavé střetnutí sliboval nedělní dopolední duel v Lazcích, kam přicestovaly výhrami povzbuzené Bolatice. Domácí tým se musel obejít bez svého kanonýra a nejlepšího střelce soutěže Pospěcha, který chyběl v sestavě.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce promarnily šance na vedení

 

První zajímavou akci v zápase předvedly hostující Bolatice, které mohl v samém úvodu poslat do vedení Sikora, jenže jeho křižná střela mířila vedle tyče. Domácí tým hrozil po nákopech, které soupeřova obrana dokázala odvrátit anebo neměli střelci Lazců dobrou mušku. Střelecké pokusy Galvase nebo Wedlicha bránu hostů neohrozily. Více nebezpečný se jevil naopak přímý kop Lukáše, který pořádně protáhl boletického gólmana Breuera. Hosté zahrozili po pokusech Langera, ale v obou případech mířil bolatický středopolař nad bránu. Lazce měly dobrou pasáž ke konci poločasu, kdy se nejprve k nebezpečné střele z hranice vápna dopracoval Wedlich, ale narazil opět na připraveného Breuera. Největší šanci poté spálil Galvas, když nedotáhl do úspěšného konce svůj nájezd.

 

 

 

 

Bolatice měly navrch, ale gól nevstřelily

Po změně stran začali mít navrch pro změnu hosté. Langer vybojoval míč ve středu hřiště a vybídl k zakončení Skrocha, který zakončoval těsně mimo. Agilní Langer následně hlavou vystrašil Minarčíka, který musel tasit zákrok na roh. Domácímu týmu notně scházel ostrostřelec Pospěch. S jeho absencí nebyli domácí tak důrazní ani nebezpeční směrem dopředu. Wedlich se sice dostal dvakrát ke střele, ale v obou případech mířil hodně nepřesně. Kapitána Galvase naopak stále trápí zranění, proto musel po hodině střídat. Veškeré akce hostů začínaly u Langera. Ten přesnou uličkou mezi stopery vyslal do úniku Obrusníka, který ovšem na gólmana Minarčíka nevyzrál. Langer pak přihrávkou pod sebe vybízel k zakončení Mace, ten ovšem bránu pouze přestřelil. Záverečné minuty se už hrály na jistotu. V utkání tak branka nepadla. Bolatice uhrály cennou remízu a připravily Lazce o první letošní body.

   



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): „Byl to typický remízový zápas, konečné skóre tomu odpovídá. Šance byly na obou stranách, ale ani jeden tým nepřevyšoval ten druhý. Nám se nedařila koncovka. Chtěli jsme ukázat, že dokážeme uhrát výsledky i bez Pospěcha, ale jeho absence byla přeci jen znát. Chyběl větší klid v koncovce a i trochu důraz. Nicméně uhráli jsme výsledek s nulou, což není tak hrozné, takže můžeme být spokojeni“

FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): „Bylo to vyrovnané utkání, přičemž v prvním poločase byl o něco lepší domácí soupeř, v tom druhém jsme pro změnu dominovali my. Přesto jsme si vypracovali dost příležitostí, abychom si z Lazců odvezly třeba i tu výhru. Ale i tak musíme brát remízu z Lazců jako dobrý výsledek“



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - P. Galvas [-] (60. D. Sukdol [-] ) , M. Wedlich [-] , D. Moša [-] (72. T. Kohoutek [-] ) , P. Wojnar [-] (80. J. Šnajder [-] ) , M. Hoza [-] , M. Lukáš [-] , R. Šimeček [-] , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - M. Obrusník [-] (79. J. Monsberger [-] ) , D. Kotík [-] , D. Skroch [-] , Š. Ševčík [-] , D. Maršák [-] , J. Slivka [-] , P. Langer [-] , D. Sikora [-] (87. P. Boček [-] ) , J. Šula [-] , M. Mac [-] (80. R. Plaček [-] )

ŽK: 74. J. Slivka , 78. D. Skroch .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - BOČEK Robin, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Zbyněk Melčák
Tip experta: výhra domácích

Podle mě vyhrají domácí fotbalisté. Na jejich straně je vidět jasná kvalita, sami jsme se o tom v úvodním kole přesvědčili. Lazce hrají zatím s přehledem, Bolatice mají kolísavé výkony.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích