0:2
(0:2)
21. J. Hanauer (p.)
26. Š. Staniek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice nestačily v derby na Darkovičky


Branky


21. J. Hanauer (p.) , 26. Š. Staniek
23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkony Kozmic zůstávají v letošní sezóně poněkud za očekáváním. Ani výkon v místním derby s Darkovičkami trenéra Kozelka nikterak nepotěšil. Domácí lodivod musel notně trpět, když viděl, jak jeho svěřenci Müller a Kania neproměnili slibné příležitosti. Navíc, když se zkušený matador Remeš nedohodl s brankářem a hrubkou v rozehrávce darovali úvodní branku soupeři. Špatnou rozehrávku domácího stopera vystihl Kalvar, kterého Remeš zastavil na hranici vápna a sudí ukázal na puntík. Penaltu zkušeně proměnil Hanauer. Za pár minut navíc přidali hosté druhý zásah. Pěknou trefou se do střelecké listiny zapsal Staniek, když se nártem opřel do centru Gaie. Hosté mohli ještě do přestávky navýšit vedení, jenže Moravec letos marně hledá svou střeleckou formu z loňska. Kozmice se na další odpor zmohly po změně stran, ale ani další příležitosti Mlýnka, Kanii či Smrčka ke kontaktní brance nevedly. Naráželi totiž na dlouhána Chvěju v bráně, který svou postavou dokonale eliminoval jejich příležitosti. Kozmice pak reklamovaly faul loktem hostujícího stopera na pronikavějšího Kaniu, ale prosby zůstaly nevyslyšeny. Darkovičky si zkušeně hlídaly své vedení a na další šance trpělivě vyčkávaly. Brejkový únik nedotáhl k vytoužené pojistce Moravec, když přestřelil nejen bránu, ale i ochranou síť. V samém závěru předvedl pěkný průnik po pravé straně Fojtík, který vybídl ke střele z první Turanského, ale ani zkušenému matadorovi to letos gólově nelepí. Darkovičky si svým účelovým fotbalem připsaly druhou výhru po sobě, zatímco Kozmice se nadále nacházejí v jistém herním útlumu a na body musejí dále čekat.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "V porovnání s minulým zápasem mohu říci, že už to bylo podstatně lepší, ale spokojený být rozhodně nemůžu. Jednak proto, že jsme dnešní utkání prohráli, ale taktéž proto, že jsme vůbec nesplnili to, co jsme si před zápasem řekli v kabině. A sice, že se zaměříme na poctivou defenzívu a budeme hrát klidně na výsledek 0:0. Už jen proto, že jsme v současnosti střelecky impotentní. Dnešek to opět potvrdil. Je až neuvěřitelné, kolik šancí jsme schopni za zápas neproměnit a jak snadno soupeřům góly darujeme"

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Dnešní zápas rozhodl první poločas. V něm jsme si vytvořili tři brankové příležitosti a dvě z nich dotáhli ke gólům. Herně jsme byli ve všem lepší a snad vyjma jedné větší šance jsme soupeře do ničeho vážnějšího nepouštěli. Po poločase nás domácí více zatlačili, my už nebyli tak aktivní směrem dopředu, ale vzadu si to poctivě hlídali. Navíc nás dnes opět podržel brankář. Kozmice zůstaly de facto tam kde jsou, herně se v současnosti trápí, zatímco u nás věřím, že výkonost jde pomalu a jistě nahoru"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - L. Lesniak [-] , Š. Opíchal [-] , Š. Kania [-] , J. Halfar [-] (67. D. Bílý [-] ) , A. Babušík [-] (79. D. Hruška [-] ) , M. Remeš [-] (46. R. Paluv [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , T. Müller [-] , M. Smrčka [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] (80. T. Kabich [-] ) , J. Klečka [-] , P. Kabisch [-] (46. A. Fojtík [-] ) , L. Moravec [-] (69. A. Kuřidém [-] ) , J. Hanauer [-] (69. P. Turanský [-] ) , M. Gai [-] , Š. Staniek [-] (80. O. Kořenek [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 64. Š. Kania , 73. D. Bílý - 24. L. Lindovský , 65. D. Rychnovský , 90. F. Chvěja .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - MORAVEC Roman, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Daniel Maršák
Tip experta: remíza

Řekl bych, že to bude souboj dvou podobných týmů, kde ani jeden nebude favoritem. Oba soupeři se rozejdou smírně.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů