3:1
(2:1)
20. D. Skroch (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice zvládly derby proti Štěpánkovicím


Branky


4. J. Gaida , 41. J. Šula , 91. M. Obrusník - 20. D. Skroch (vl.)
23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prajzské derby mezi Bolaticemi a Štěpánkovicemi přilákalo do ochozů areálu poměrně slušnou návštěvu, která byla svědkem urputné bitvy dvou nesmiřitelných rivalů. Úvod zápasu vyšel domácím na jedničku, když hned z první šance otevřeli skóre. Rohový kop Bočka prodlužoval na první tyči Kotík přímo na hlavu Gaidy, který nekompromisně poslal míč za záda brankáře Lukovicse. Za několik minut nepropálil hradbu těl domácí Šula. Pozadu nezůstali ani hosté, kteří se zaměřili na stoprocentní obranu a příležitostní výpady. Po jednom z nich dosáhli vyrovnání. Dlouhý nákop Heidera mířil za obranu, Pavelek aktivně napadal a bolatický Skroch se nedohodl s vlastním brankářem, z čehož pramenil ukázkový vlastenec. Bolatice držely po většinu zápasu míč na kopačkách, ale proti hradbě osmi těl se těžko prosazovaly. Dokázaly to až v nastavení první půle díky standardce. Machala fauloval před vápnem Langera a následný přímý kop proměnil parádní ránou do šibenice Šula. I po přestávce se hrálo hodně do těla, na hřišti se začalo i jiskřit, sudí rozdal několik žlutých karet. Bolatická hra působila chvílemi až moc profesorsky, s postupem času začali domácí i nervóznět a kupit chyby. Štěpánkovice byly stále na dostřel a čekali na svou ojedinělou příležitost. Ta přišla při šanci Josefuse, když pláchl zadákům, jenže v koncovce místo střely zvolil nesmyslnou kličku a celou šanci zazdil. Těsně před koncem, kdy už hosté hráli vabank, utekl po straně Sikora, který ovšem z nájezdu pojistku nevytěžil. Té se povedlo docílit až v samém nastavení. Z pravé strany učebnicovým nákopem našel Šula nabíhajícího Obrusníka, který hlavou k tyči uklidnil svůj tým a uzavřel gólový účet divokého derby.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Bylo to velmi těžké a náročné utkání. Štěpánkovice se na nás dobře připravily a hrály na své poměry dobře. My jsme sice jasně opanovali držení míče, ale do vážnějších šancí nás soupeř nepouštěl, protože úpěnlivě bránil. Góly se nám povedlo vstřelit jen po standardkách. Bylo to dnes velmi divoké derby a jsme rádi, že jsme ho nakonec dotáhli do vítězného konce"

TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Bylo to derby se vším všudy. Nechyběly souboje, tvrdost, chvílemi to bylo i trochu vyhrocené a rozhodčí to trochu nezvládali. Za mě bych řekl, že z osmdesáti minut to byl typický remízový zápas, ale nakonec byl soupeř přeci jen o krapet lepší a šťastnější, díky čemuž vyhrál zaslouženě. Navzdory porážce musím své hráče pochválit, protože zápas poctivě odmakali"



Sestavy


FK Bolatice
M. Tomíček [-] - J. Šula [-] , P. Boček [-] (78. D. Maršák [-] ) , M. Mac [-] (85. R. Plaček [-] ) , D. Skroch [-] (53. J. Slivka [-] ) , Š. Ševčík [-] , J. Oberherr [-] (78. M. Obrusník [-] ) , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , D. Sikora [-] , D. Kotík [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - R. Heider [-] (75. L. Nevřela [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Kožušník [-] , J. Machala [-] - F. Stromský [-] (61. J. Dluhoš [-] ) , M. Hrbáč [-] , M. Liška [-] (66. M. Slivka [-] ) - P. Pavelek [-] (66. M. Huber [-] ) , M. Grigarčík [-] (75. J. Hanzlík [-] ) , M. Josefus [-] -

ŽK: 30. D. Sikora , 34. M. Mac , 36. J. Gaida - 22. J. Tomíček , 30. M. Liška , 50. P. Pavelek , 80. D. Kožušník .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - SEIDLER David, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jiří Lusar

Expert: Daniel Maršák
Tip experta: výhra domácích

Co jiného mohu dát než jedničku na svůj manšaft? Štěpánkovicím se nedaří, my chceme potvrdit výhru z minula. Vidím, že si Bolatice připíšou druhou výhru po sobě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza