3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Heraltice zaskočily rozjetý Chlebičov


Branky


19. V. Kocián , 47. A. Bolík , 70. M. Zemborski (p.) - 58. D. Wiweger
23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Heraltice se pomalu a jistě rozkoukaly v nové soutěži a začínají promlouvat do osudů jednotlivých duelů. V sobotním klání dokonale zaskočily favorita z Chlebičova. Ten působil v porovnání s minulými povedenými zápasy dost ospalým dojmem a během první půle neohrozil domácí svatyni.  Domácí naopak spoléhali na zajištěnou obranu a příležitostní výpady. Po jednom z nich z pravé hranice vápna opřel do míče Válek, soupeřům gólman Josefus vyrazil míč pouze k dobíhajícímu Kociánovi, jenž otevřel skóre. Tentýž hráč pak mohl z nájezdu po pravé straně zužitkovat svůj nájezd, ale mířil pouze do boční sítě. Ve zbytku poločasu se dvěma dalekonosnými projektily osmělil domácí Ladner, ale oba skončily mimo bránu. Chlebičov se snažil po změně stran něco udělat s nepříznivým stavem, jenže hned zkraje opět doplatil na nedůraz v obraně. Do odraženého míče se opřel mladíček Bolík a střelou do protipohybu překonal Josefuse. Hosté naštěstí nesložili zbraně a dál bojovali. Po centru Lazeckého vrátil svůj tým zpátky do zápasu Wiweger, když křižnou ránou k tyči snižoval. Zanedlouho mohl do dalším rohu skórovat Radek, ale hradbu těl domácích nepropálil. Místo toho přišel trest na druhé straně. Veterán  Zemborski pobyl na hřišti pár minut a svým drzým průnikem si vykoledoval penaltu, kterou sám jako zkušený mazák proměnil. Inkasovaná branka vzala Chlebičovu vítr z plachet. Alespoň o korekci nepříznivého stavu se pokusil ještě Adam Korbel, ale hlavičkoval pouze nad břevno. Za zmínku stála ještě nenápadná střela domácího Šimona, která se otřela o horní tyč. Heraltice si poctivým výkonem vedení uhájily a zaslouženě vyhrály.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): "Dnešní výhra nás určitě potěšila, protože vyhrát nad fotbalovým manšaftem jako je Chlebičov, to se cení. Myslím si, že jsme soupeře dokonale zaskočili, především po taktické stránce. A to navzdory faktu, že jsme nastoupili v okleštěné sestavě, protože máme spoustu zraněných. Pokyny, které jsem hráčům zadal, byly do puntíku splněny. Kluci byli trpěliví a poctivě dnešní zápas odmakali"

SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (trenér): "Dnes to nebyl náš den. Zápas nám vůbec nevyšel podle našich představ a předvedli jsme zatím nejhorší výkon na podzim. Soupeř měl zpočátku vůči nám respekt, ale s postupem času nás překvapil aktivní hrou a díky zarputilosti to dotáhl k zasloužené výhře. Zato my dnes byli zcela bez pohybu, bez důrazu, bez agresivity. Musíme se z dnešní prohry oklepat a dál poctivě makat"



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Košárek [-] - A. Bolík [-] (73. A. Vucak [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , O. Šmíd [-] (65. M. Zemborski [-] ) , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (88. M. Štěpán [-] ) , V. Kocián [-] (73. X. Nguyen [-] ) , M. Lauček [-] (88. M. Štěpán [-] )

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - M. Stošek [-] (56. Š. Šťavík [-] ) , L. Kužel [-] , D. Wiweger [-] , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] (75. F. Tománek [-] ) , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Kahler [-] (72. R. Kolig [-] ) , M. Korbel [-] (56. L. Lazecký [-] )

ŽK: 77. D. Válek - 36. D. Kahler , 52. M. Stošek , 54. J. Radek , 61. A. Černohorský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: THIEMEL Karel - GALVAS Michal, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Daniel Maršák
Tip experta: výhra hostů

Chlebičov hraje dobrý útočný fotbal. Myslím, že Heraltice mu nebudou stačit. Proto dávám na výhru hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů