Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá potvrdila roli favorita


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané vstoupili do utkání aktivně a získali si záhy uzemní převahu. Rychlá kombinační hra po zemi dělala soupeřům značné problémy, ale nováček soutěže z Libhoště statečně odolával. V první nadějné příležitosti zápasu se po dalekonosném pasu ocitl domácí kapitán Dziža, jenže zamířil do rukavice gólmana Mičky. Po rohovém kopu a prodlouženém balónu spálil stoprocentní tutovku Kouřil, na kterého čekala zcela odkrytá brána. Po dalším rohu nejprve Kožík procvičil projektilem Mičku, aby vzápětí Strnadova pumelice orazítkovala břevno. Hosté se v prvním poločase osmělili pouze na výpad Symerského a střelecký pokus Žárského, ale ani jeden bránu soupeře neohrozil. Domácí tým předváděl pěkné kombinace na jeden dotek. Jednu z nich zakončil Kožík střelou do náruče brankáře Libhoště. V závěru první půle pálil těsně mimo tyč domácí Vidiševský. Pytel s brankami se roztrhl až po přestávce. Byl to právě navrátilec do sestavy Vidiševský, kdo odstartoval gólové představení. Po patičce Kožíka se ujal míče a z pětadvaceti metrů krásnou střelou k tyči otevřel skóre. Stejné duo se podepsalo i pod druhou branku. Strnad vybojoval u postranní čáry míč, přihrál do běhu Kožíkovi, který adresoval druhou trefu na vápně číhajícímu Vidiševskému. Autor dvou branek se následně převtělil do role přihrávače. Pěknou kombinační akci zakončil po Vidiševského asistenci střelou k tyči Škuta, na jehož pokus se Mička marně natahoval. Ještě větší lahůdku představoval čtvrtý gól domácích, kdy ukázkové rozebrání obrany na jeden dotek završil Akritidis. Přihrával mu opět Vidiševský, který tak zanechal rukopis na všech čtyřech brankách domácích. Hosté byli druhý poločas zcela bezzubí, ale i tak se dočkali dvou branek. Pod oběma se notnou dávkou podepsaly hrubky starobělského brankáře Preisnera. Domácí strážce brány si nejprve nerozuměl v rozehrávce se spoluhráčem a doslova daroval Skálíkovi laciný gól. U druhé trefy Libhoště neodhadl dobře postavení a nechal se překonat přímo z rohu, kdy mu míč zakroutil na zadní tyč Blažek. Hosté tak aspoň korigovali výsledek, ale jinak na svého soupeře herně nestačili.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (asistent trenéra): "Utkání jsme měli plně pod kontrolou. Chvílemi to vypadalo jako hra kočka s myší, kdy jsme měli jasnou převahu, ale soupeř zdárně odolával. Už v poločase jsme mohli vést aspoň o dvě branky, ale neproměnili jsme šance. Druhý poločas už soupeř fyzicky odpadl a my začali na hřišti dominovat. Konečně nám pak začaly padat i branky, díky čemuž jsme si vypracovali solidní čtyřbrankový náskok. V závěru ovšem chyboval náš brankář, který soupeřům daroval dva góly. I tak ale můžeme být spokojeni. Naše výhra je zcela zasloužená"

FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér): "K dnešnímu utkání nemám moc co dodat. Soupeř na nás vlítl a byl od úvodních minut jednoznačně lepší. My přijeli do Ostravy v hodně improvizované sestavě, která se v první půli ještě držela a neinkasovala, ale v druhém jsme už byli zcela ze hry. Malou náplastí byl aspoň fakt, že jsme hrozné skóre aspoň zkorigovali na přijatelný výsledek. Soupeřům gratulujeme k zasloužené výhře"



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - D. Kožík [-] (85. M. Benko [-] ) , M. Škuta [-] (69. I. Cimmer [-] ) , V. Strnad [-] , A. Lyčka [-] (78. H. Nguyen [-] ) , J. Vidiševský [-] (85. S. Fabisz [-] ) , P. Firášek [-] (69. A. Akritidis [-] ) , J. Dziža [-] , A. Akritidis [-] , J. Kouřil [-] , D. Šebesta [-]

FC Libhošť
F. Mička [-] - V. Malovec [-] , T. Turský [-] , A. Polášek [-] , M. Blažek [-] , F. Žárský [-] , O. Hanzelka [-] (88. I. Frňka [-] ) , J. Jachník [-] (71. R. Hanzelka [-] ) , Z. Melčák [-] , M. Krumpolc [-] (66. J. Skalík [-] ) , D. Symerský [-]

ŽK: 79. A. Akritidis - 82. D. Symerský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - RAŽNÝ Jan, PODRAZA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Daniel Maršák
Tip experta: výhra domácích

V tomhle utkání bych vsadil na domácí tým, který má šikovné hráče. Stará Bělá doma neprohrává a i tentokrát si dokráčí pro vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích