Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 14:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice si odvezly body z Albrechtic


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice se po návratu z krajského přeboru zatím výsledkově hledají. Nepříznivou šňůru bez vítězství hodlaly konečně prolomit duelem v Albrechticích. Úvod zápasu tomu i nasvědčoval, když je po centru Mace a hrubce domácího gólmana poslal do vedení Oberherr. Domácí tým se mohl spolehnout na svého dirigenta Partyše. Ten započal akci, s kterou mohl ve finále lépe naložit Houdek, nicméně bránu přestřelil. Albrechtice si sypaly popel i po neproměněné šanci Vojtěška. Avšak výlet krajního beka Sotorníka a především jeho povedená rána mezi nohy brankáře Tomíčka již vedla v vyrovnání. Bolatice hrozily ze standardek a po nákopech, ale jejich finální fáze zůstala bez efektu. Buď narážely na připravený obranný val, anebo zbytečně vymýšlely další zbytečnosti. V samém závěru měly oba manšafty velké šance. Domácí tým nepotrestal chybu obrany soupeře, ve stoprocentní příležitosti vyhořel Šupák, když pouze přestřelil bránu. Hostující Mac zase pro změnu nevyužil samostatný únik, když ve finále zamířil jen do gólmana. Otevřený fotbal byl k vidění i po pauze. Nejprve mohl domácí Houdek poslat svůj tým do vedení, ale narazil na brankáře Tomíčka. Hosté pak dopravili míč do sítě, ale tečující Obrusník si nepohlídal ofsajd a možná zbytečným zásahem připravil svůj tým o gól. Do vedení poslal hosty dorážející Obrusník, který potrestal po rohu Bočka nedůraz domácích v obraně. Albrechtice se s nepříznivým stavem nehodlaly smířit. Šupákova střela nadělala soupeři vrásky na čele.    Na to odpověděli hosté Šulovou křižnou uličkou za obranu, jenže nájezd Monsbergera k třetí brance nevedl. A když v nastavení nepřidal pojistku ani veterán Kretek, připsaly si Bolatice těsné a vydřené vítězství.



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - J. Houdek [-] , M. Šupák [-] , R. Vojtěšek [-] (72. A. Snokrot [-] ) , V. Tomášek [-] , J. Hrabovský [-] , J. Hrubý [-] , P. Simichanidis [-] , M. Čanecký [-] , Z. Partyš [-] , A. Sotorník [-]

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - P. Boček [-] , D. Kotík [-] , D. Skroch [-] , Š. Ševčík [-] (90. T. Kretek [-] ) , J. Oberherr [-] , J. Šefčík [-] (6. M. Obrusník [-] ) , P. Langer [-] , D. Sikora [-] , J. Šula [-] , M. Mac [-] (79. J. Monsberger [-] )

ŽK: 81. J. Hrabovský - 74. J. Šula .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠERUDA Dominik - DYTKO Gustav, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů