4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce jsou i nadále stoprocentní


Branky


15. P. Galvas , 41. Z. Pospěch (p.) , 56. M. Lukáš , 65. M. Wedlich - 22. M. Myslík
19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky z Mokrých Lazců hostil nováčka ze Starého Jičína, který se v prvním poločase domácího favorita nezalekl. Naopak v úvodu zápasu svého soka zaskočil aktivní hrou, kdy si vypracoval sérii rohů. Leč žádný z nich se neujal. Domácí tým vysvobodila branka Galvase, který dostal uličku mezi stopery a svůj nájezd zakončil efektně o břevno. Hned vzápětí mohl navýšit skóre Pospěch, ale zakončil nepřesně. Místo toho přišel trest v podobě vyrovnávací trefy Myslíka. Nicméně Lazce si ještě do přestávky vzaly zpět vedení. Buldočí průnik Pospěcha zastavil faulem ve vápně gólman Tichánek a sám Pospěch nekompromisně proměnil penaltu k tyči. Ve druhém poločase se už dostavila očekáváná dominance domácích. Jičínští odpadli fyzicky a hrálo se jen na jednu bránu. Třetí trefu Lazců přidal Lukáš z přímého kopu, když krásně obstřelil zeď. Následně pálil z levé strany do boční sítě Wedlich. Lazecký útočník se dočkal až při své další příležitosti, když uklízel do sítě přihrávku Pospěcha. Svou pohodu pak Wedlich korunoval pěknou individuální akcí a úspěšnou střelou k tyči, kterou ovšem ztečoval Kohoutek stojící v ofsajdu. Branka tudíž neplatila. Hosté byli ve druhém poločase naprosto bezzubí a nevystřelili na bránu. V samém závěru mohl ještě skórovat domácí Kohoutek z pravé strany, ale narazil na připravené rukavice Tichánka.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (záložník): "Úvod zápasu nám moc nevyšel. Řekl bych, že jsme soupeře zpočátku podcenili a dali mu až moc rohových příležitostí. Naštěstí nás probudila úvodní branka. Jičín sice ještě stačil zareagovat, ale my si s postupem času začali hru kontrolovat a na hřišti dominovat. Druhý poločas už byl čistě v naší režii, kdy jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili. Máme další tři body, takže můžeme být spokojeni"

FK Starý Jičín
Jaroslav Hasal (trenér): "Musím uznat, že Mokré Lazce jsou výkonnostně úplně někde jinde než my. Přesto chci své kluky za první poločas pochválit, hráli jsme se soupeřem vyrovnanou partii. Vydrželi jsme ale pouze do přestávky, pak jsme fyzicky odpadli. Žádnou tragédii z dnešní prohry neděláme, my musíme zvládnout duely s hratelnějšími soupeři"



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] (78. A. Hiemer [-] ) , M. Wedlich [-] , D. Moša [-] , M. Lukáš [-] , P. Galvas [-] (52. J. Ulrich [-] ) , D. Sukdol [-] (67. T. Kohoutek [-] ) , R. Šimeček [-] (52. L. Poštulka [-] ) , M. Hoza [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

FK Starý Jičín
J. Tichánek [-] - M. Šrom [-] , J. Kelnar [-] , F. Bartoň [-] , M. Štancl [-] , O. Maňák [-] , D. Polášek [-] , M. Myslík [-] (52. D. Novotný [-] ) , M. Hrubý [-] , T. Petřkovský [-] , V. Vahalík [-]

ŽK: 40. J. Tichánek , 45. O. Maňák .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - HRŇA Petr, SEIDLER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích