Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky po delší době vyhrály


Branky


19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky se po necelém měsíci dočkaly tříbodového zisku, když v útočně laděném zápase přehrály nebezpečného soupeře ze Staré Bělé. Tu mohl po několika minutách hry poslat do vedení Doležal, ale narazil na připraveného dlouhána v bráně Chvěju. Rovněž gólman hostí Preisner musel zůstat v pozoru, když lapil pokus Kempného. Nicméně z další akce Darkoviček už lovil míč ze sítě. Gaiův roh prodloužil Klečka k nekrytému Kalvarovi, který pohodlně skóroval. Domácí stoper Klečka se podepsal i pod druhý zásah domácích. Jeho přesný nákop za obranu vyslal do úniku Moravce, který prostřelil vyběhnuvšího Preisnera. Domácí forvard měl do přestávky ještě jeden únik, ale z toho pouze přestřelil obrannou síť. Nicméně Darkovičky udeřily po změně stran. Pěkná individuální akce Kempného a přesná střela k tyči zajistila týmu tříbrankový náskok. Hosté se ovšem bleskurychle vrátili do zápasu. Po autu prodloužil Firášek míč do vápna, odkud se proti Chvějovi prosadil Dziža. Za několik minut si obrana Darkoviček nepohlídala roh hostů a nastavená kopačka Strnada utkání ještě více zdramatizovala. Ostravanům narostla křídla. Blízko vvyrovnání byli Firášek a Vidiševský, ale domácí tým se tradičně může spolehnout na skvělé zákroky Chvěji. Zde se lámal chleba. Neproměněné šance potrestal na druhé straně po Moravcově uličce urostlý Kalvar, když šajtlí poslal míč za bezmocného Preisnera. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale skóre se už neměnilo. Darkovičky si tak po měsíci opět užili pocit z vítězství.      



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Za první poločas bych chtěl své hráče velmi pochválit, odehráli jsme v něm velmi dobrý výkon, byť jsme v úvodu zápasu dovolili soupeři dostat se do nějaké slibné příležitosti. Rovněž úvod druhé půle nám vyšel na výbornou. Jenže hned vzápětí si necháme vstřelit rychlý gól, zanedlouho druhý a soupeř byl rázem na koni. Naštěstí se můžeme spolehnout na skvělého brankáře, který nás dnes opět podržel. Pomohla nám pak čtvrtá uklidňující branka, po které už tušili, že si vítězství vzít nenecháme"

FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (asistent trenéra): "Škoda, že jsme v úvodu utkání nevstřelili branku, po které by se zápas mohl jinak vyvíjet. Jinak ale musím uznat, že jsme první poločas prospali. Soupeř šel zkraje druhé půle dokonce do tříbrankového vedení. My se dvěma rychlými góly dostali zpět do zápasu a dokonce měli i další šance na vyrovnání. Škoda, že jsme je neproměnili. Věřím, že kdybychom dali třetí branku, tak bychom skóre otočili. Jinak si myslím, že to pro oko diváka musel být dobrý fotbal. Soupeřům sportovně gratulujeme k výhře"



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , J. Klečka [-] , D. Kempný [-] (68. O. Kořenek [-] ) , L. Moravec [-] (73. A. Kuřidém [-] ) , J. Hanauer [-] (80. D. Cintula [-] ) , M. Gai [-] (80. A. Fojtík [-] ) , Š. Staniek [-] (73. P. Kabisch [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Dziža [-] , A. Lyčka [-] , P. Doležal [-] (16. D. Kožík [-] ) , J. Vidiševský [-] , P. Firášek [-] , V. Strnad [-] (84. M. Škuta [-] ) , T. Miškařík [-] (77. J. Jurásek [-] ) , A. Akritidis [-] , J. Kouřil [-] , D. Šebesta [-]

ŽK: 78. J. Hanauer - 68. J. Dziža .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: HERDA Tomáš - PICMAUS Jiří, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů