2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná šňůra Viktorky nadále pokračuje


Branky


19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičovu vychází start nové sezóny prozatím nad očekávání. V sobotním klání hostil nováčka z Píště, který si rovněž nevede na úvod vůbec špatně. Jejich vzájemný duel se odehrál ve vysokém tempu, hra se přelívala ze strany na stranu. Hosty mohl po standardce Kaluži poslat do vedení hlavičkující Štefek, ale narazil na gólmana Josefuse. Ten měl dobře postavené tyče, když poprvé jeho svatyně zazvonila po střele Obrusníka. Ani Chlebičov nezůstal s útočením pozadu. Duo Adam Korbel s Wiwegrem zaměstnávalo soupeřovu obranu, která buď dokázala jejich střelecké pokusy zblokovat, anebo neměli forvardi domácích dobře seštelovanou mušku. V největší příležitostí hostů vyhořel Kaluža, když se ocitl tváří v tvář domácímu brankáři, ale nevyzrál na něj. Úvodní branka padla až v nastavení. Rohový kop Černohorského propadl ke Konecznému, který křižnou střelou k tyči poslal domácí tým do vedení. Zkraje druhé půle přidal Chlebičov obdobným způsobem druhou trefu. Další roh Černohorského usměrnil hlavou k tyči Kahler. Druhá inkasovaná branka vzala hostům vítr z plachet. Píšť se snažila zareagovat prostřídáním sestavy i změnou herní taktiky, ale jejich nakopávané míče končily u připravené obranné hráze. Chlebičov hrozil z brejků, ale nedokázal své náznaky šancí přetavit k definitivní pojistce. V jednom případě sice dopravil míč do sítě Martin Korbel, ale nepohlídal si ofsajdovou linii. Hosté se přeci jen dočkali alespoň čestné branky. Běželo už nastavení, když se po  rohu nejprve opřel do míče hlavičkující Štefek, tomu domácí val ještě odolal, ale na dorážejícího Kalužu byl již krátký. Na další tlak už ovšem Píšti nezbyl čas a tak domácí své vedení uhájily.  



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - D. Sedlář [-] , D. Wiweger [-] , V. Koneczný [-] (65. M. Stošek [-] ) , J. Radek [-] , L. Lazecký [-] (56. M. Korbel [-] ) , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] , D. Drexler [-] , D. Kahler [-] (74. P. Nagy [-] )

TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - L. Malcharek [-] , O. Vlha [-] , J. Mac [-] - L. Foitzik [-] , P. Moric [-] (48. M. Pawlenka [-] ) , R. Štefek [-] , M. Šec [-] (82. M. Habura [-] ) , J. Kaluža [-] - J. Piskala [-] (82. T. Kudlík [-] ) , T. Obrusník [-] (48. M. Kyselý [-] ) -

ŽK: 83. M. Korbel , 90. P. Nagy - 22. R. Štefek , 79. L. Chvěja , 83. J. Mac , 89. L. Malcharek .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - KYSELÝ Jiří, ŠIGUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích