M. Šrom 44.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Statečný výkon Jičínu na body nestačil


Branky


21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov zajížděl k mistrovskému utkání do Starého Jičína, kde na něj čekal nejen neznámý soupeř, ale i menší hřiště s poměrně vysokou trávou. Přesto se od úvodních minut ukazovala herní vyspělost a zkušenost hostů, kteří šli brzy do vedení. Útočník Adam Korbel vstřelil první branku poté, co orazítkoval obě tyče a míč se naštěstí pro něj odrazil pak do sítě. Tentýž hráč pak mohl skórovat hlavou, ale mířil těsně nad břevno. Domácí tým se v prvním poločase hledal a do zakončení prakticky nedostal. Druhá trefa Chlebičova vzešla z rychlého přenesení hry na stranu soupeře. Wiweger potáhl míč, přihrál do běhu Adamu Korbelovi, který v souboji jeden na jednoho vyzrál na soupeře a pěknou přízemní ránou navýšil skóre. Jenže Jičín přišel s rychlou odpovědí. Ihned po rozehrávce podnikl výpad Šrom a i s přispěním teče Radka snížil. Domácím narostla křídla. Po změně stran začal Jičín svého soupeře napadat svou agresivitou a důrazem. Jeho hráči měli míč častěji na kopačkách, ale do vyložených šancí se nedostávali. To Chlebičov naopak ano. Střídající Kahler z brejku nejprve orazítkoval tyč a za několik minut v dobré palebné pozici mířil vedle tyče. Domácí tým mohl v závěru utkání vyrovnat, ale Hrubého pokus zastavilo břevno. Brankář Josefus i celý tým Viktoriánů si mohli oddechnout. Definitivní klid na jejich kopačky mohl zajistit opět Adam Korbel, ale dosažení hattricku mu nebylo souzeno. Emotivní zápas nakonec Chlebičov uhájil a odvezl si domů všechny tři body.



Sestavy


FK Starý Jičín
D. Horák [-] - M. Podešva [-] (75. M. Caban [-] ) , M. Šrom [-] , J. Kelnar [-] , F. Bartoň [-] , M. Hrubý [-] , M. Štancl [-] , D. Hatlapatka [-] (66. J. Hanzelka [-] ) , M. Hrubý [-] , T. Petřkovský [-] (46. M. Myslík [-] ) , V. Vahalík [-]

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - M. Korbel [-] (46. D. Kahler [-] ) , L. Kužel [-] (71. R. Kolig [-] ) , D. Sedlář [-] , D. Wiweger [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] (80. M. Stošek [-] ) , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (80. V. Koneczný [-] ) , L. Lazecký [-] (60. F. Tománek [-] )

ŽK: 32. F. Bartoň - 7. L. Lazecký , 33. M. Korbel , 52. D. Matyášek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - SEKANINA Martin, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chlebičov s novým trenérem Michalem Schreierem by měl prokázat, že má s touto soutěží více zkušeností. Ty podle mě rozhodnou tento duel a hosté si díky tomu odvezou výhru o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů