Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice nadělily Beranovu bůra


Branky


25

Velký Beranov poprvné narazil a v Přibyslavicích vyfasoval pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Asi 150 pouťových diváků vidělo velice dobrou kopanou z obou stran. Prvních 20 minut se obě mužstva prezentovala hrou po zemi s možností rychlých brejků. První udeřili domácí, když se ve velkém čtverci nejlépe orientoval domácí Lopatář a v 21. minutě poslat přibyslavické do vedení - 1:0. Hosté pak zvýšili obrátky a po centru z pravé strany prolétl domácí obranou hostující Ganzwohl a v 26. minutě hlavou srovnal - 1:1. V momentu, kdy začali hosté nabírat obrátky, vyslal při jednom domácím útoku krásnou uličkou Musil domácího Lopatáře, ten byl sražen v pokutovém území hostujícím brankářem a z následné penalty zvýšil Bukáček - 2:1. Asi rozhodujícím momentem za tohoto stavu byla situace, když hosté přečíslili domácí obranu, vyměnili si párkrát míč mezi sebou, ale zakončující hráč nedokázal nikým neatakován trefit z deseti metrů prázdnou branku a přestřelil. Nedáš dostaneš se potvrdilo, neboť hosté vůbec nezvládli závěr poločasu. Ve 41. minutě zahrávali z půlicí čáry domácí trestný kop, hostující brankář si pro míč vyběhl, ale domácí Čermák byl rychlejší a krásnou hlavičkou hostující brankáře přeloboval - 3:1. A aby toho nebylo na hosty málo, již v nastaveném čase 1. půle zahrávali domácí rohový kop, hosté zcela zapomněli u vzdálenější tyče na domácího Kolmana a tomu nezbylo nic jiného než hlavou rozvlnit hostující síť - 4:1.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas již mnoho šancí nepřinesl, hosté se snažili výsledek zkorigovat, ale domácí k ničemu nepustili a svoje vítězství pečetili pro krásné kombinační akci Lopatářem v 80. minutě na konečných 5:1. Domácí sehráli výborné utkání, vítězství bylo zasloužené, ale nutno podotknout, že pro hosty je výše porážky vzhledem k předvedené hře a průběhu utkání hodně krutá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (vedoucí): Pouťové utkání se muselo divákům líbit, jelikož jsme proti velmi dobrému soupeři předvedli výborný výkon. Do stavu 2:1 to bylo vyrovnané, ale pak jsme do přestávky přidali dvě branky a přebrali jsme otěže zápasu. Ve druhém poločase jsme zápas kontrolovali, přidali jsme jednu hezkou branku a bereme tři body.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - J. Kolman [-] (80. J. Tajovský [-] ) , L. Lopatář [-] , P. Mícek [-] (46. L. Drapák [-] ) , T. Kuthan [-] (46. J. Uher [-] ) , M. Musil [-] , M. Bukáček [-] , J. Skrobikowski [-] , L. Vaníček [-] (50. L. Zahrádka [-] ) , P. Čermák [-] , F. Dvořák [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - D. Sommer [-] (69. B. Másilko [-] ) , D. Skála [-] (83. T. Smejkal [-] ) , M. Kovařík [-] , V. Vrzal [-] (46. A. Hurin [-] ) , J. Pokorný [-] , E. Wendl [-] , R. Jonáš [-] (69. T. Hažmuka [-] ) , R. Ganzwohl [-] , M. Vaníček [-] (46. . Weselý [-] ) , P. Kittler [-]

ŽK: 28. M. Musil - 36. P. Procházka , 49. D. Sommer , 56. R. Jonáš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KREJČŮ David - SVOBODA Vladimír, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Šikula
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Hosté získají další tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů