Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 10:30

12.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice si ve šlágru kola poradily se Spartou a odváží všechny body - FOTO


Branky


9

Jednoznačným tahákem víkendového kola bylo utkání mezi Boskovicemi (3. místo) a Spartou Brno (4. místo). Pro domácí však zápas nedopadl dobře a hráči Boskovic si tak odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 12. kole krajského přeboru jsme se utkali s týmem, který byl pro nás opravdu nejtěžším soupeřem v aktuální sezóně. Utkání bylo vyhodnoceno u všech přítomných jako utkání předních divizních týmů. Obě mužstva ukázala vysokou intenzitu, rychlost a přesnost po celou dobu utkání. Bohužel jsme ale tentokrát udělali více chyb a precizní soupeř je všechny využil. Nám se naopak štěstí tentokrát trošku vzdálilo a na konci zápasu nám to tam nechtělo spadnout. Jedinou branku utkání vstřelil Tom Košut, který se prosadil na levém křídle a propasoval míč do sítě.

I když jsme utkání prohráli, tak určitě nemusíme být zklamaní z výkonu, jelikož ten jsme v utkání předvedli dobrý a prohráli jsme s velice silným soupeřem, který doufejme v následujících utkání například s Kuřimí nebo Krumvíři ztratí a my pokud budeme vyhrávat je přeskočíme v tabulce a dotáhneme co nejvíce před zimní pauzou vedoucí Kuřim.

Zhodnocení: FC Sparta Brno



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Dnešní zapas se mi nehodnotí lehce, bylo o to 2. místo a musím pogratulovat soupeři k výhře. Za mě zatím nejlepší tým proti kterymu jsme hráli. Dneska jim to líp sedlo, byli rychlejší, měli druhý balóny a my jsme naopak bohužel neměli to pověstný štěstí před brankou, kdy se odražený balóny odrážely k nim než k nám. Nezbývá nám nic jiného, než tu hořkou pilulku spolknout a nachystat se na Pohořelice příští týden.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Do Brna na Spartu jsme zase jeli s tím, že chceme poprvé venku vyhrát. Od začátku zápasu jsme si za tím tvrdě šli. Měli jsme velmi dobrý vstup do zápasu a v 5. minutě po rychlé akci ze strany vstřelil gól na 0:1 Novák. Domácí se hledali, ale z ojedinělé akce v prvním poločase nám dokázali vstřelit gól na 1:1. Dál jsme pokračovali v dobrém a rychlém fotbale. Po dalším rychlém výpadu nás poslal do vedení 1:2 Pokorný. Do poločasu jsme mohli přidat třetí gól, ale nepovedlo se. Domácí měli dobrý vstup do druhého poločasu a málem se jim povedlo vyrovnat. Poté následovala vyrovnaná pasáž zápasu. Po hodině hry Novák vstřelil gól na 1:3, ale byl mu odmávaný ofsajd. O deset minut později zkusil napřáhnout Hlaváček z dobrých 25 metrů a míč zapadnul do levé šibenice domácí branky. Poté přidali pod kotlem domácí a po dvou rozích měli 2 velké závary v našem vápně, kdy se jim povedlo nastřelit tyčku. My jsme hrozili z rychlých brejků, ale žádný gól už nepadl. V zápase jsme byli o malinko lepší a hlavně efektivnější v zakončení než domácí a vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , P. Hubr [-] , D. Hrdlička [-] (54. V. Franc [-] ) , T. Košut [-] (66. R. Janderka [-] ) , L. Krejčí [-] (77. E. Bezyk [-] )

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - L. Sychra [-] (94. J. Kazda [-] ) , M. Pokorný [-] (94. M. Najer [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , R. Hlaváček [-] , F. Sychra [-] , J. Novák [-] (86. A. Všianský [-] ) , V. Cichra [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-] (82. D. Sychra [-] )

ŽK: 76. J. Stehlík , 82. R. Janderka , 89. O. Makiš - 95. R. Hlaváček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JURČA Lukáš - BODEČEK Adam, ŠMÍD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 11:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 22:34
Petr Florián

Expert: František Furch
Tip experta: výhra domácích

Boskovice jsou skvělé, ale věřím, že kvalita a Tomáš Selinger rozhodne o vítězství domácích.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 21:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:55

Tip: výhra domácích