1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morenda po sedmi odehraných zápasech stále čeká na výhru, se Spartou brala bod - FOTO


Branky


5

Podzimní remíza číslo pět se zrodila po domácím derby se Spartou Brno. Na rozdíl od čtyř předchozích, byť doma, tentokrát nebyla ztrátou. Ba dokonce domácí Morendu odlepila z posledního místa tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenéra Aleše Schustera tentokrát vyřadila z účasti na lavičce viróza. Libor Danihelka si tak zopakoval koučování a neměl to jednoduché. Sparta má aktuálně velmi silný kádr s fotbalisty, kteří prošli i ligovými soutěžemi. V naší sestavě se představila nová akvizice ze Startu Brno, záložník Denis Baránek. Sparta šla rychle do vedení. Při standardní situaci si naše defenzíva nepohlídala přetažený míč na zadní tyč a u ní zcela volný a velezkušený Tomáš Selinger neměl problém ze dvou kroků trefit polovinu prázdné branky. Ale i odpověď Morendy byla blesková. Rychlík David Abdulai své sólo tentokrát bezpečně zakončil. Škoda, že se mu to nepovedlo o pět minut později, kdy zase dostal kolmici ze středu hřiště, ale na brankáře Sparty Radka Bílého podruhé už nevyzrál.

Zápas mohl nabrat zcela jiný směr… Síla sparťanského kádru se pak na hřišti projevila zejména ve druhém poločase. Hosté si vytvářel tlak a šance, ale do sítě výborného Toma Fialy už žádný balón nedostali. Náš gólman předvedl několik vynikajících zákroků a při řadě střel, kterými ho hosté trefovali, stál, jak se říká, ve správný čas na správném místě.

REPORT: Moravská Slavia Brno



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Libor Danihelka (sportovní ředitel): Ve druhé půlce už to bylo vyloženě o tom, abychom to odbojovali. Za to můžeme kluky pochválit, ale fotbalově jsme toho moc nepředvedli. Neudrželi jsme balóny ve středu hřiště, rychle je tam ztráceli, nechávali jsme soupeři prostor hrát a dostávali jsme se pod obrovský tlak. Oni tam mají kluky, kteří hráli vysoké soutěže, jako Krejčí, Stehlík, Selinger, Drbal Krejčíř. Rozhodčí nastavoval osm minut, a to už se hrálo vabank. My jsme hlavně bránili a nakonec s vypětím všech sil jsme tu remízu udrželi. Sparta si vytvořila dost brankových šancí, takže tentokrát můžeme být za remízu rádi. A hodně se o ni samozřejmě zasloužil brankář Fiala.

FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Co k tomu říct … Opakuje se to už sedmý zápas po sobě, kdy jsme herně lepší, máme víc šanci než soupeř, ale bohužel nejsme schopni tam dotlačit ten rozhodující gól. Morenda měla prakticky dvě šance a z jedné dala gól, ztratili jsme další dva body v tabulce a bude jen na nás jak se s tím porveme. Ve středu nás čeká další brněnské derby se Svratkou a zde by se nám neproměňování šancí nemuselo vůbec vyplatit



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - O. Kubík [-] , L. Gruber [-] (81. J. Bartkovič [-] ) , S. Čus [-] , M. Drenka [-] - D. Baránek [-] (68. R. Suchomel [-] ) , M. Essuon [-] , L. Matyska [-] , L. Roštínský [-] - D. Abdulai [-] (87. F. Bednařík [-] ) , L. Suchý [-] (81. R. Nony [-] )

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - P. Drbal [-] , T. Košut [-] , L. Krejčí [-] - P. Hubr [-] (58. D. Hrdlička [-] ) , O. Makiš [-] , T. Selinger [-] , J. Pojsl [-] , J. Krejčíř [-] - J. Stehlík [-] - M. Prokeš [-] (66. E. Bezyk [-] )

ŽK: 36. D. Baránek , 80. M. Drenka , 82. L. Suchý , 85. S. Čus , 88. F. Bednařík , 96. T. Fiala , 98. L. Matyska - 84. J. Pojsl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DANIEL Petr - KORČÁK Jaroslav, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Jan Štreit
Tip experta: výhra hostů

Asi netřeba komentáře, obrovská kvalita a fotbalovost.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích