1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hladký krásnou střelou v nastavení zařídil alespoň bod pro Bosonohy


Branky


5

Po prohře na Spartě Brno chtěli domácí hráči zabrat a proti těžkému soupeři získat nějaký bod. To se jim nakonec povedlo doslova za minutu dvanáct.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu utkání zajíždělo na A mužstvo do brněnských Bosonoh. Poslední vzájemný zápas z května tohoto roku skončil lépe pro Bosonohy, a to když Bosonohy rozhodly o vítězství 2:1 v poslední minutě zápasu… nedělní zápas přinesl lehké déjà vu…

Již od začátku utkání to byli naši hráči, kteří se dostávali do zajímavějších příležitostí a získávali na hřišti určitou herní převahu. Dvakrát v prvním poločase se do zakončení dostal Stříž, jenže žádná ze střel se nevešla mezi tři tyče. Naši hráči se dokonce mohli dostat do vedení ve 30. minutě, Havelka našel centrem Nováka, jenže kvůli jeho těsnému ofsajdovému postavení nemohla být branka uznána. Domácí se do ojedinělé šance dostali ve 38. minutě, Čoupek však netrefil z odraženého míče bránu.

Začátek druhé půle s sebou přinesl velký tlak našeho áčka. Kluci byli odměněni v 65. minutě, Stříž předal míč Novákovi a ten zpoza vápna zakončil a poslal nás do vedení - 0:1. I po vstřeleném gólu jsme byli stále nebezpečnější a soupeře do ničeho vážného nepouštěli, ovšem ve finální fázi jsme nedokázali nadějné šance přetavit v gól. V posledním vzájemném utkání v Bosonohách jsme si nepohlídali koncovku utkání, v sobotu se situace opakovala… V poslední minutě nastavení jsme darovali soupeři standardní situaci, k odraženému míči se dostal Hladký, který z druhého doteku poslal nechytatelně míč za záda Bednáře a rozhodl o konečném výsledku - 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Jiří Šíma (trenér): Boskovice byly fotbalovější mančaft a celý zápas více na míči. Moc vyložených šancí si ale nevypracovali. My jsme vyrovnali krásnou střelou z 25 metrů v nastaveném čase.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Celý zápas jsme byli lepším týmem a měli jsme hru pod kontrolou, ale jak to tak bývá, domácí vytěžili z minima maximum. V prvním poločase jsme dali gól po centru ze strany ale pomezní byl proti a odmával offside. Celý zápas jsme měli územní převahu a více šancí. V druhém poločase vstřelil Novák gól na 0:1 v 65. minutě střelou z hranice vápna a vypadalo to, že si odvezeme všechny body. Poté jsme měli ještě šance pojistit vedení ale bohužel nás domácí potrestali z poslední akce zápasu. Odvrácenou standardku na vápno nám poslal do šibenice krásnou střelou domácí hráč a bohužel jsme jen remizovali.



Sestavy


FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - P. Dedič [-] (72. S. Lerch [-] ) , P. Čoupek [-] (72. P. Táborský [-] ) , M. Tofl [-] , Š. Pelán [-] , A. Sedlák [-] (72. P. Dohnal [-] ) , T. Lukšija [-] , M. Hladký [-] , L. Hattoň [-] (51. M. Pakosta [-] ) , J. Černý [-] , K. Konečný [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (85. M. Pokorný [-] ) , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , L. Marek [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (46. O. Paděra [-] ) , J. Novák [-] , A. Všianský [-] (46. J. Stara [-] ) , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] (72. J. Odehnal [-] )

ŽK: 15. P. Čoupek , 31. A. Sedlák , 82. Š. Pelán - 81. M. Stříž , 90. J. Bednář , 91. V. Cichra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rosa Ondřej - HOLÍK Jiří, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Bohuslav Lang
Tip experta: výhra hostů

I přes to, že Bosonohy hrají doma, Boskovice potvrdí formu z minulého zápasu a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů