Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:30

5.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran veze po skvělém výkonu tři body ze Svratky - FOTO


Branky


7

V sobotu dopoledne chtěli fotbalisté Tatranu navázat na domácí výhru proti Pohořelicím. To se povedlo, po skvělém týmovém výkonu vezou tři body ze Svratky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu zápasu šel Tatran do vedení po gólové hlavičce Jaška, vzápětí se domácím podařilo srovnat, když se porsadil domácí Malishevskyy. Po tlaku Tatranu v 36. minutě zahrál ve vápně domácí hráč rukou, penalty se ujal Martin Kříž a s velkým přehledem proměnil. Těsně před přestávkou domácí opět srovnali zásluhou Filipa Kříže, ale ani to Tatran nepoložilo. Nádhernou střelou otočil ve 43. minutě v prospěch Rousínova Kubáč.


Druhý poločas už byl v režii Rousínova, nakonec se čtvrt hodiny před koncem opět prosadil Martin Kříž a Tatran tak po skvělém týmovém výkonu veze tři body do Rousínova.



Ohlasy k zápasu


FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Utkání rozhodly naše individuální chyby při bránění a také nesmyslně nařízená penalta AR za nastřelenou ruku našeho hráče. Rozhodčí se asi moc dívají na televizi, bohužel my nemáme VAR, který by je opravil. Minulý týden byli kluci 6x na hřišti a pak musí překousnout tohle. Je rozdíl, pokud se ujmete vedení nebo musíte dohánět náskok soupeře. Tím ovšem vůbec nechci snižovat kvality Rousínova, který byl velmi nepříjemným soupeřem.

Tatran Rousínov
Martin Kříž (hráč): Po sobotním zápase na Svatce si myslím, že jsme všichni spokojení jak s výsledkem, tak i s tím, že jsme naplno bodovali podruhé v řadě. Řekl bych, že se hrál otevřený fotbal s hodně šancemi, a i když jsme nemohli hrát úplně naši hru, tak jsme se vypořádali s více soubojovým zápasem a vždy se dostali do vedení.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Broskva [-] , P. Preis [-] (82. J. Čurda [-] ) , E. Moll [-] , F. Svensson [-] , J. Morávek [-] (69. T. Cebák [-] ) , M. Fila [-] (60. F. Zezula [-] ) , V. Malishevskyy [-] (82. V. Drozd [-] ) , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] , D. Řezník [-] (46. D. Ostrovka [-] )

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Zbořil [-] (91. F. Novotný [-] ) , M. Rozehnal [-] , R. Kubáč [-] , J. Pešta [-] , L. Obruča [-] , R. Jašek [-] (54. P. Líznar [-] ) , L. Němec [-] , M. Pavlík [-] (63. M. Mikeš [-] ) , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-]

ŽK: 26. D. Řezník , 59. J. Broskva , 60. P. Preis .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rosa Ondřej - PÁTEK David, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Martin Pavlík
Tip experta: výhra hostů

Budeme chtít navázat na výhru z minulého zápasu a věřím, že 3 body si ze Svratky odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích