1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka odváží z Krumvíře všechny body - FOTO


Branky


9

V úvodním kole podzimní části zajížděla Svratka Brno na půdo Krumvíře, kde jí nečekalo nic lehkého. Nakonec díky gólové patnáctiminutovce utkání zvládli a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním kole sezóny a v hodně improvizované sestavě sice šel do vedení domácí tým  po brance Michny, který se opřel do střely z hranice šestnáctky po přiťuknutí Balaciho, jenže vyspělý hostující tým velmi brzo skóre otočil a diktoval hru v první půli.

V té druhé naskočili do hry na levou stranu Luskač s Němečkem, zápas se vyrovnal a vyrovnání viselo ve vzduchu. Bohužel v době největšího tlaku přišel ojedinělý útok na druhé straně a změna skóre na 1:3. Domácí tým se sice i nadále snažil, měl řadu zajímavých přechodů do útoku, ale míče do pokutového území neměly přesnost. Naopak při otevřené obraně  mohli hosté skóre navýšit, ale brankář Doležal byl proti. Srdnatý výkon tak na body domácím nestačil, rozhodla především šíře kvalitního kádru hostujícího mužstva.

Report: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu



FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Utkání jsme zaslouženě vyhráli, i když jsme inkasovali již ve 2. minutě. Skóre se nám povedlo otočit během 15 minut, poté jsme ve zbytku poločasu zápas kontrolovali. Bohužel se nám nepodařilo proměnit některou z šanci, takže domácí byli stále na dostřel. Ve druhém poločase jsme nás domácí ohrožovali přes dlouhé míče. Nebezpečné situace jsme ale přečkali a díky střídajícím hráčům jsme opět převzali otěže utkání do svých rukou, přidali třetí branku a mohli jsme přidat i další.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - V. Samson [-] (46. R. Němeček [-] ) , T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , C. Balaci [-] , J. Borovička [-] , D. Michna [-] , T. Ondroušek [-] , V. Charvát [-] (46. O. Luskač [-] ) , T. Bravenec [-] , L. Kobylka [-]

FC Svratka Brno
O. Foltyn [-] - P. Preis [-] , J. Morávek [-] (68. D. Chlup [-] ) , M. Fila [-] (84. D. Ostrovka [-] ) , V. Malishevskyy [-] (62. D. Řezník [-] ) , K. Kroupa [-] , F. Kříž [-] , T. Cebák [-] (46. J. Janík [-] ) , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] (62. F. Zezula [-] ) , E. Moll [-]

ŽK: 54. J. Janík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chabiča František - HANÁK Radim, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Petr Svoboda
Tip experta: remíza

V Krumvíři se nehraje vůbec dobře, domácí prostředí je pro ně velká výhoda, Svratka je ale kvalitní, zkušenosti namíchané s mládím, takže mi to vychází na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích