P. Kasper 24. (p.)
P. Drašnar 75.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice po týmovém výkonu doma zvítězila nad Opočnem


Branky


24. P. Kasper (p.) , 75. P. Drašnar
9

Do Javornice dorazila nejpočetnější divácká návštěva. Celkem 220 diváků vidělo dvě branky, spoustu faulů i několik nastřelení brankové konstrukce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazná první půle

Od úvodních minut se hrál důrazný fotbal a k vidění byly i ostřejší zákroky. Jedinou branku první půle vstřelili domácí. Ve 24. minutě měla Javornice možnost pokutového kopu. K němu se postavil tradiční javornícký exekutor Pavel Kasper a jako obvykle se nemýlil. I Opočno mělo šance na vyrovnání, ale domácí držel dobře chytající Hynek.

Hosté nastřelovali pouze brankovou konstrukci

I druhá půle nabídla důrazný fotbal a diváci si na další a i poslední branku zápasu museli počkat až do 75. minuty, kdy si první branku v javornickém dresu po přesné hlavičce připsal Pavel Drašnar. Opočno i v druhé půli ztroskotávalo na skvěle chytajícím Hynkovi. Ten si i dobře seřídil brankovou konstrukci, která zastavila dvě zajímavé opočenské šance.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Soupeř na nás přijel velmi dobře připravený a na hřišti to chvílemi byla pořádná mela. Dost zákroků z obou stran patřilo minimálně do „šedé“ zóny, ale prostě se tak dnes hrálo. Samozřejmě jsme velmi rádi, že se nám podařilo zvítězit. Cesta k vítězství vedla opět přes neprůstřelného Hynka, který předvedl několik vynikajících zákroků, konečně se trefil i Pavel Drašnar a hlavně hosté naštěstí pro nás trefovali hodně vydařenými pokusy jen brankovou konstrukci. Super tři body.

TJ Spartak Opočno
Lukáš Žid, trenér: ,,Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme”. Bohužel jsme dnes nevstřelili ani jeden, a proto odjíždíme bez bodu, který jsme si určitě zasloužili. Domácím stačila ,,penalta”, dva auty a dva rohy. Utkání se hrálo od podlahy, k čemuž přispěli svoji arogancí i páni rozhodčí, kteří si krásný slunečný den zpříjemnili po svém, kouzelným lektvarem.



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - P. Drašnar [-] , S. Koutský [-] , J. Resl [-] , A. Krejčí [-] (19. M. Kráčmer [-] ) , M. Šrefl [-] (90. M. Plíhal [-] ) , O. Nosek [-] (65. J. Petr [-] ) , J. Kovaříček [-] , J. Kráčmer [-] , P. Kasper [-] , J. Hovorka [-]

TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - O. Polák [-] , D. Drašnar [-] (78. M. Moravec [-] ) , T. Rejchrt [-] (62. J. Slavíček [-] ) , A. Smola [-] , M. Brožek [-] , S. Jech [-] (15. L. Čtvrtečka [-] ) , M. Holub [-] (78. Š. Fábera [-] ) , J. Franc [-] , Š. Brožek [-] , M. Vondřejc [-]

ŽK: 84. S. Koutský - 77. M. Brožek , 84. O. Polák .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Vítek Pavel - JANSA Petr, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:36
Michal Švorc

Expert: Boris Markarjanc
Tip experta: výhra domácích

V Javornici je specifické hřistě, očekávám soubojový zápas. Souboj ofenzivních individualit Krejčí x Smola vyjde podle mě lépe pro Opočno.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 17:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 12:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:25
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů